BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
179986.110 in reply to 179986.108
Date: 5/30/2011 12:40:28 PM
Overall Posts Rated:
5151
δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης. ουτε τετοιων σχολιων. ας κρατησουμε χαμηλους τονους οσον αφορα τα εξωαγωνιστικα και ας χαρουμε με τα αγωνιστικα ,βαζοντας τα δυνατα μας για βασεις καλυτερης πορειας απο εδω και περα:)

Message deleted
From: akage14
This Post:
00
179986.114 in reply to 179986.113
Date: 5/30/2011 3:00:20 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Αν ήξερα ότι έτσι θα ζωντάνευε το φόρουμ :)))))))))))))))

λοιπόν καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σχόλια, αλλά συνυπεύθυνοι είναι και oi harry, fenda, Rotondo kai Mamu...

διαφορετικοί τύποι, διαφορετικά μυαλά, καλό scouting που με τα σχόλια τους με οδήγησαν να κάνω την σωστή επιλογή (νομίζω)

αυτή την νίκη επιτρέψτε μου να την αφιερώσω στον Pikaso ο οποίος δεν αποτελεί πλέον ενεργό μέλος του team.

δεν με νοιάζουν καθόλου τα οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια στο φόρουμ....μάλιστα σκέφτομαι αν συνεχίσουν να κάνω ένα απλό πραγματάκι...να ποστάρω τα μηνύματα του προπονητή της εθνικής Ουγγαρίας ....στο ισπανικό φόρουμ :))))

απο την στιγμή που κάποιος(Ούγγροι) προτείνει χαλαρή διάθεση, παίρνει τα ρίσκα του. και ειδικά όταν προτείνει χαλαρά στον μεγάλο ανταγωνιστή του για την δεύτερη θέση(εμάς γιατι οι ισπανοί δεν παίζονται...) τότε καλά να πάθει.

Υπήρξαν πολλές σκέψεις ....εμείς σε τριπλή ισοβαθμία μόνο τους Ούγγρους χτυπάγαμε....
πιστεύω ότι οριακά μπορεί και να χάναμε σήμερα με χαλαρά-χαλαρά, αλλα αν χάναμε, τελειώναμε απόψε.

Τουλάχιστον τώρα έχουμε μια καλή ευκαιρία....και αν βοηθήσουν κάποιοι manager να έχουμε όλους τους παίκτες μας με καλή αγ.κατάσταση τότε....μπορεί και να τα καταφέρουμε.

This Post:
11
179986.116 in reply to 179986.115
Date: 5/30/2011 3:20:01 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
xaxaxaxaxa το θέμα είναι ότι σε ρώταγα για τους ούγγρους και εσύ μου απάνταγες για τους ισπανούς....
και αναρωτιόμουν αν είχες πιεί εσύ...ή εγώ και δεν το θυμόμουν....:))))

This Post:
00
179986.117 in reply to 179986.116
Date: 5/30/2011 3:22:01 PM
Fringe
IV.18
Overall Posts Rated:
88
Καλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο bb, αλλά ασχολούμαι αρκετό καιρό με το ποδοσφαιρικό hattrick και κάποια πράγματα μοιάζουν αρκετά. Αν κατάλαβα καλά μας πρότειναν αμοιβαίο χαλαρό και εμείς τους πουλήσαμε?

This Post:
00
179986.119 in reply to 179986.117
Date: 5/30/2011 3:27:39 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
xaxaxaxa είναι ένας Ουγγρικός τρόπος να το πείς....

αλλιώς μπορείς να πείς ότι κρίναμε ότι δεύτερη θέση μπορούμε να διεκδικήσουμε μόνο απο τους Ούγγρους και στην μάχη πάς για να πολεμήσεις(στους αγώνες πας για να κερδίσεις) και επιλέξαμε να πάμε να κερδίσουμε.

Οι Ούγγροι μας πρότειναν χαλαρά γιατί πρώτοι εμείς παίζουμε με την Ισπανία, ενώ αυτοί τους έχουν τελευταίο αγώνα...

This Post:
44
179986.120 in reply to 179986.119
Date: 5/30/2011 3:40:45 PM
Fringe
IV.18
Overall Posts Rated:
88
xaxaxaxa είναι ένας Ουγγρικός τρόπος να το πείς....

αλλιώς μπορείς να πείς ότι κρίναμε ότι δεύτερη θέση μπορούμε να διεκδικήσουμε μόνο απο τους Ούγγρους και στην μάχη πάς για να πολεμήσεις(στους αγώνες πας για να κερδίσεις) και επιλέξαμε να πάμε να κερδίσουμε.

Οι Ούγγροι μας πρότειναν χαλαρά γιατί πρώτοι εμείς παίζουμε με την Ισπανία, ενώ αυτοί τους έχουν τελευταίο αγώνα...

Δυστυχώς μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να το πει κάποιος. Η απόλυτη ξεφτίλα :)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα σε ένα online παιχνίδι από το να κάνεις κάτι τέτοιο. Πέρα από το γεγονός ότι ντροπιάζεις συνολικά όλους τους Έλληνες χρήστες, δημιουργείς και ένα άσχημο όνομα για την Εθνική μας ομάδα που θα το κληρονομήσουν και οι επόμενοι προπονητές. Εκτός και αν στο bb η μπινιά είναι συνώνυμη της μαγκιάς.

Όταν συμφωνείς αμοιβαίο χαλαρό και φοράς παντελόνια το τηρείς. Εσείς όχι μόνο δεν το τηρήσατε, αλλά πανηγυρίζετε κιόλας! Έλεος ρε παιδιά...

Advertisement