Sveiki,
Esu naujokas čia ir pasiklydau informaciniame sraute. Nieko su komanda faktiškai nedarau, tai nuo ko pradėti?..
1. Nuo personalo? Yra trys lvl1 piliečiai, gydytojas, asistentas ir vadybininkas. Man kažkurį pakeisti ir imti kokį lvl4 ar ką siūlot, kad geriau vyktų treniruotės?
2.Turiu 16 galvų - random komandos nariai, įtariu, kad 80% neverti dėmesio. Pagal ką atsirinkti? Nes kaip įsivaizduoju nusprendi, kuriuos pasilieki, kitus atleidi arba utopiniu variantu parduoti ir perki kažkokio atitinkamo lygio pagal finansus 5tai lygai ir pradedi eksperimentuoti su komanda. Ar ne taip? Turėtų būti kokie 8-10 žaidėjų visumoj?
Neabejoju, kad patyręs žaidėjas man rašinėlyje nematys nei vieno konkretaus ir protingo klausimo, bet bet kokią pagalbą vertinsiu.
Visko net nepaklausiu, nes nežinau net ko klausti, nors perskaičiau Taisykles visas, bet skaityti ir suprasti niuansus visai kitas lygis :D Ačiū už kantrybę ir pagalbą.
Jei atsiras koks pilietis, kuris galės skirti daugiau laiko ir užvesti ant kelio gal greičiau bus per žinutes nei forume spaminti.