HaliI
Felvetődött hogy kevesen aktívak és sokan csak olvasgatnak!
Na ezen(és hogy a fiam is ott a keretben) felbuzdulva kérdeznék én is párat a jelöltektől(bár ez egy választási vita fórum,de nem csak tőlük :) )
Mostanság egyre több helyen felvetődött a blank taktika.Ti hogy látjátok,van létjogosultsága?Meg mernétek kockáztatni egy éles meccsen,esetleg barátságoson?
A kinti taktika a szívügyem!Jelenleg is ilyen irányba építem a csapatom(tudom a széllel szemben evezek,de nem érdekel :D)
A fórumot olvasgatva nagyon örültem amikor Dzsevasz említette valahol hogy készülőben vannak rng taktikához magas emberek.Kicsit előre gondolkodva:Nyilván van egy elképzelés hogy is fognak ezek a playák kinézni(még ha esetleg túl is nyúlik a köv. 2 szezonon):van az a játékos keret amivel egy komoly tétmeccsen bevállalnátok az rng-t?
Hosszas gondolkodás után eldöntöttem hogy a következő 1-2 szezonban nem edzek fiatalt(ebben a a szezonban Fényi még kapja 6-os edzővel). Sokat gondolkodtam a dolgon és arra jutottam hogy inkább kialakítok egy stabil II.oszt csapatot és inkább belevágok egy komoly potos emberke edzésébe.Hogy legyen értelme ennek a bekezdésnek is:
Mivel próbálnátok rávenni egy új felhasználót hogy U21-re eddzen egy alacsonyabb potu emberkét(szupersztár esetleg húzóember)?Én megvettem Fényit 540k-ért majd fizettem első szezonban 5-ös edzőt.Ezután vettem 6-os edzőt kb 250k-ért.Jelenleg több mint 60k-t fizetek neki.És mennyit ér?Félre ne értsetek,az első pillanattól kezdve tudtam hogy bukó lesz,de nekem minden pénzt megért hogy ott virítson a magyar zászló a játékosomon...
Viszont ha megveszek 1 sztárt 1k-ért,majd edzem egy 4-es edzővel 10k fizuért...max 1 szezonnal később maxol kicsit alacsonyabb skill-kel és nem 1milláért hanem 800k-ért adom el(csak mondtam egy számot).
Visszatérve a bekezdés elejére.Rengeteget gondolkodtam az előző szezonban hogy hogyan tovább.Még ennél is nagyobb áldozatot hozni és belevágni majd az rng center programba akár (biztos visszaesés a 4.osztba),vagy 1-2 szezon edzést kihagyni 2 oszt,nagyobb bevétel,pénzgyűjtés és utána egy komoly potu emberke kiedzése.U21 kapitányként ti melyiket javasolnátok egy csapatnak(ahogy írtam már döntöttem,csak kíváncsi lennék a véleményetekre.)
Na és akkor elérkeztünk a magyar BB talán leginkább útállt,szerintem inkább ki nem használt pontjához.Alapvetően ez nem is konkrétan "csak" az U21-hez kapcsolódik a TRADE!Mindenki utálja,szidja,de szerintem semmi rossz sincs benne.Ha tetszik ha nem,alapvetően minden sport alapja,a jelenlegi BB-nek pedig különösen.
Én a múlt szezon drftja után kipróbáltam kicsiben.Egy szempontom volt!Magyarra,vagy akin magyar csapat tartotta a licitet nem licitáltam.Én a tavalyi draftkor tényleg csak minimális idő és pénz ráfordítással kerestem majd 300k-t tisztán.Ez kb 2 heti jegybevétel volt plussz 2-3 óra ráforditással Egyszer volt hogy megvettem egy embert,majd egyből visszatettem 10X-es áron.Kaptam is a levelet,hogy ez mennyire gusztustalan.
Emlékszem ezen rettentően felhúztam magam és írtam is neki,ha annyira fontos nektek akkor miért tudtam elhozni 15k-ért(nem írtam el) licit harc nélkül?Végül 100k-körűl ment el.
Ha lenne néhány elkötelezett ember a válogatott körül aki csak ezzel foglalatoskodna és kerülné a 2-5 millios átigazolásokat...(ezzel előnyt nem szereznénk max csak felzárkóznánk szerintem)
Irdatlan pénzeket lehetne ezzel összehozni pár szezon alatt és akár megoldható lenne a brutál monsterek eltartása is.
Persze ez csak egy utópisztikus álom,de ettől függetlenül nem lepődnék meg ha előkerülne a semmiből egyszer csak 4X20 kínai szörny valamelyik most is közel 50 millás egyenleggel rendelkező csapatnál.
A válogatott egyik kémeként látni lehet néha megmagyarázhatatlan dolgokat,ami lehet nem véletlen...
A leges legelső pontra visszatérve!Ne magatokban,vagy rendszerben keressétek a hibát!Néhányan ilyenek vagyunk.Ha tetszik,ha nem sokan nem fognak kilépni a fénybe amíg nem érzik úgy hogy készen állnak olyan szinten