Ajde i ja da probam, nisam hteo prerano da odigram tiket da se ne bi neki tim pojacao u zadnjem trenutku, i oborio mi tiket:)
Kupachi-Jezerdzije(ovo mi se cini da je sigurica, Kupachi imaju ozbiljan tim koji je prosle sezone igrao finale lige)
Boemi-Winerbroker(cudan mec, Boemi koji vec drugu sezonu nemaju iole krstenog centra, protiv Winerbrokera kome su centri glavni adut)
Giber-KK Zakic(ovde je zabac u prednosti, andrija ima samo one pocetne igrace, tako da je Giber veliki favorit)
Pobesnele krave-KK 2.SEP.2012(Boki ima jaci tim, iskusniji je menadzer, dakle po mom misljenju veliki je favorit ovde)
milan76-Pohovane banane(milan je dosta menjao tim, tako da verujem da niko nije bas siguran sta da ocekuje od njega, ali u ovom mecu je veliki favorit)
Stasine bebe-Klisa Jets(Klisa je u novu sezonu usla poprilicno nespremna, verujem da ce se pojacavati tokom sezone, ali trenutno mislim da nemaju nikakve sanse protiv jugoslava)
Dzezeri-KK Pajp(Pajp je napravio veliko iznenadjenje time sto je opstao u ligi prosle sezone, verujem da ce i ove sezone pomrsiti racune nekolicini favorita, ali Dzezeri ipak imaju suvise ozbiljan tim da bi dopustili nesto tako)
I za kraj tipujem jedno veliko iznenadjenje:
tetkine lutke-KK Cukaricki(kakav bih primer dao svojim igracima ako bih ovde tipovao pobedu lutaka?? Jeste, tetka ima mozda i najjaci tim u ligi, ali ni moji puleni se nece lako predati:D)