Η πρώτη ήττα της σεζόν είναι γεγονός!!! Τελικό σκορ 127-124 υπέρ του Papiros2019, που πλέον απέχει 48 λεπτά από την άνοδο στη Γ' Εθνική... Οι 23.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάνει... λίμπα το Volos Arena και σπάζουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους... Η ομάδα του Βόλου απώλεσε το πλεονέκτημα της έδρας και πλέον στο επόμενο ματς θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο, σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο!
Ο C. Lilly με 31 πόντους εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ολυμπιακό, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους R. Wood (22 π.) και O. Antoniadis, S. Carnevale (16 π.).
Τεράστια διαφορά στις βολές... 28 κερδισμένες ο Papiros (ευστόχησε στις 20), μόλις 6/8 για τον Ολυμπιακό. Η διαφορά των 20 βολών σαφώς και δεν ήταν αμελητέα, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. 52 κερδισμένα ριμπάουντ για τον Papiros2019, εναντι 34 των Βολιωτών...
Κι ένα ακόμη αξιοσημείωτο στατιστικό. 32 πόντοι πέτυχαν οι αναπληρωματικοί του αντιπάλου, ενώ ο δικός μου πάγκος σίγησε... Μόλις 21 πόντοι από τους παίκτες που δεν ξεκίνησαν βασικοί...
Τα πιτσιρίκια μου έμειναν από καύσιμα στα πλέι οφ... Δεν πειράζει, όμως... Τις τελευταίες αγωνιστικές έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Συν την ενίσχυση του ρόστερ του έτερου φιναλίστ, το είχα γράψει πριν το πρώτο τζάμπολ ότι ήμουν το αουτσάιντερ... Και τώρα, ο Θεός βοηθός!