BuzzerBeater Forums

BB Israel > שגיאות בתרגום

שגיאות בתרגום

Set priority
Show messages by
This Post:
00
117509.111 in reply to 117509.110
Date: 12/28/2013 4:21:55 AM
TF Opena
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
TF National Farm
אני משחק בגרסה העברית, הכול תורגם:)

This Post:
00
117509.112 in reply to 117509.111
Date: 12/28/2013 7:27:12 AM
Overall Posts Rated:
168168
החוקים מלאים במשפטים שנראה שתורגמו בגוגל טרנסלייט. אשמח אם אחד המתרגמים יוכל לעבור עליהם מההתחלה ועד הסוף ולתקן. בנוסף, לפעמים יש עדכונים במדריך באנגלית שלא מעודכנים בעברית. למשל העדכונים החדשים הקשורים בהגבלת שכר לשחקן בקבוצה נמוכה.

From: LA-Nir

This Post:
00
117509.113 in reply to 117509.112
Date: 12/28/2013 1:46:26 PM
Overall Posts Rated:
343343
ישנם תרגומים שעוד לא סיימנו לתרגם והם מוסיפים לא מעט תרגומים במהלך הימים האחרונים בבקשה להתאזר בסבלנות לגבי תרגומים חדשים וגבי דברים ישנים אם אתם רוצים שיתוקנו תשלחו אותנו למשהו ספציפי עם כל הכבוד אנחנו לא הולכים לעבור על כל חוקי המשחק לבד שוב ותרגם אותם מחדש

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: GM-Eran

This Post:
00
117509.114 in reply to 117509.113
Date: 12/28/2013 3:57:59 PM
Overall Posts Rated:
341341
בהמשך להודעתו של ניר, ששונא שמפנים אליו הודעות ולכן אני עושה זאת כעת, עברנו על כל התרגומים האחרונים, כולל עדכוני התכונות החדשות של העונה.
כדי לחדד את מה שניר אמר, יעזור אם תספקו לינק לעמוד הספציפי והפסקה הספציפית שבה התיקון הנחוץ אליו אתם מתכוונים, כדי להקל על עבודתנו ולוודא שהתיקון יבוצע בהקדם האפשרי.

From: Tamir

This Post:
00
117509.115 in reply to 117509.114
Date: 1/1/2014 3:53:27 PM
Overall Posts Rated:
22
http://www.buzzerbeater.com/store/buysupporter.aspx
רשימת אפשרויות של תומך:

חלק אספה, חלק פורום לדיונים , הקהילות מאפשרות לך למצוא אנשים שדומים לך ולדבר איתם על הכול. קהילות פופולאריות, תחומי עניין משוטפים, עצומות לשיפור באזרהיטר, או אנשים שקוראים להם מארק קהילות הם דרך התקשורת הכי כיפית בבאזרביטר , והם דרך מעניינת למצוא אנשים מעניינים ולדבר איתם.
--
כל המשפט כאן לא ברור, דרוש ניסוח מחדש..

במקום באנר פירסומי בראש כל עמוד , לתומכים יש לוח תוצאות בליב מדגיש את ההתקדמות של עד 20 משחקים בו זמנית. רוב האנשים משתמשים בלוח התוצאות כדי לעקוב אחרי שאר המשתמשים בליגה שלהם ועל המשחקים של החברים שלהם , אבל לוח התוצאות יכול להיות מעוצב באופן אישי, כך שאתה יכול להוסיף ולהוריד משחקים איך אתה רוצה. התוצאות גם מקושרות , וזה דרך מצויינת להחליף בין שידורי משחקים . ברגע שתנסה את זה , אתה תחשוב איך חיית בלי זה עד לאותו רגע
--
איך שאתה רוצה**

תן לשחקנים שלך קצת אישיות על ידי הוספה של ציטוט אישי . מה הטראשטאלקר התורן שלך יש לו להגיד? בו נשמע את זה
--
מה לטראשטוקר התורן שלך יש להגיד? בוא נשמע ..

תוכל להוסיף שחקנים, קבוצות ומשחקים לתוך רשימת ההתענינות שלך לצורך גישה מהירה אליהם. לא רוצה לשכוח את המשחק שבו חזרת מפיגור 20 נקודות במהלך הרבה הרביעי לנצחון? פשוט הכנס אותו לרשימת ההתענינות
--
הרבע**

ויש עוד המון טעויות בדף הזה ספציפית, אשמח אם תתקנו.

This Post:
00
117509.116 in reply to 117509.115
Date: 1/2/2014 9:10:05 AM
Overall Posts Rated:
341341
http://www.buzzerbeater.com/store/buysupporter.aspx
רשימת אפשרויות של תומך:

חלק אספה, חלק פורום לדיונים , הקהילות מאפשרות לך למצוא אנשים שדומים לך ולדבר איתם על הכול. קהילות פופולאריות, תחומי עניין משוטפים, עצומות לשיפור באזרהיטר, או אנשים שקוראים להם מארק קהילות הם דרך התקשורת הכי כיפית בבאזרביטר , והם דרך מעניינת למצוא אנשים מעניינים ולדבר איתם.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

הקהילות, שמהוות אסיפה ופורום דיונים, מאפשרות לך למצוא אנשים שדומים לך ולדבר איתם על הכול. קהילות פופולריות, תחומי עניין משותפים, עצומות לשיפור באזרביטר, או על אנשים שקוראים להם מארק. קהילות הן דרך התקשורת הכי מהנה בבאזרביטר , והן דרך מעניינת למצוא אנשים מעניינים לדבר איתם.

במקום באנר פירסומי בראש כל עמוד , לתומכים יש לוח תוצאות בליב מדגיש את ההתקדמות של עד 20 משחקים בו זמנית. רוב האנשים משתמשים בלוח התוצאות כדי לעקוב אחרי שאר המשתמשים בליגה שלהם ועל המשחקים של החברים שלהם , אבל לוח התוצאות יכול להיות מעוצב באופן אישי, כך שאתה יכול להוסיף ולהוריד משחקים איך אתה רוצה. התוצאות גם מקושרות , וזה דרך מצויינת להחליף בין שידורי משחקים . ברגע שתנסה את זה , אתה תחשוב איך חיית בלי זה עד לאותו רגע

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

במקום באנר פרסומי בראש כל עמוד , לתומכים יש לוח תוצאות בלייב שמדגיש את ההתקדמות של עד 20 משחקים בו זמנית. רוב האנשים משתמשים בלוח התוצאות כדי לעקוב אחרי שאר המשתמשים בליגה שלהם ועל המשחקים של החברים שלהם. לוח התוצאות יכול להיות מעוצב באופן אישי, כך שאתם יכולים להוסיף ולהוריד משחקים איך שאתם רוצים. התוצאות גם מקושרות , וזו דרך מצוינת להחליף בין שידורי משחקים. ברגע שתנסו זאת, אתם תתהו איך חייתם בלי זה עד לאותו רגע.

תן לשחקנים שלך קצת אישיות על ידי הוספה של ציטוט אישי . מה הטראשטאלקר התורן שלך יש לו להגיד? בו נשמע את זה

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תנו לשחקנים שלכם קצת אישיות על ידי הוספה של ציטוט אישי . מה לטראשטוקר התורן שלכם יש להגיד? בואו נשמע את זה

תוכל להוסיף שחקנים, קבוצות ומשחקים לתוך רשימת ההתענינות שלך לצורך גישה מהירה אליהם. לא רוצה לשכוח את המשחק שבו חזרת מפיגור 20 נקודות במהלך הרבה הרביעי לנצחון? פשוט הכנס אותו לרשימת ההתענינות

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

תוכלו להוסיף שחקנים, קבוצות ומשחקים לתוך רשימת התעניינות שלכם לצורך גישה מהירה אליהם. לא רוצים לשכוח את המשחק שבו חזרתם מפיגור 20 נקודות במהלך הרבע הרביעי לניצחון? פשוט הכניסו אותו לרשימת ההתעניינות

ויש עוד המון טעויות בדף הזה ספציפית, אשמח אם תתקנו.

כל מה שמודגש, זה השינוי שנעשה. מודה לך פעם נוספת על ההשקעה ותשומת הלב.
אעבור גם על כל שאר הסקשן של האתר.

This Post:
00
117509.117 in reply to 117509.116
Date: 1/3/2014 8:28:53 PM
Overall Posts Rated:
341341
עדכון:

כל המצוטט הוטמע בעמוד באופן מלא, כמו גם שינויים נוספים ומעבר מלא על הדף עצמו, העבודה עליו הושלמה.

From: Tamir
This Post:
00
117509.118 in reply to 117509.117
Date: 1/22/2014 1:52:02 PM
Overall Posts Rated:
22
אמנם זה קצת קטנוני אבל בדף סקאוטינג רשום נקודה אחד במקום אחת , סתם צורם בעין..

This Post:
00
117509.119 in reply to 117509.118
Date: 8/10/2014 11:29:48 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.4
Overall Posts Rated:
408408
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
conference overview זה לא "ועידת פרטים"

This Post:
00
117509.120 in reply to 117509.119
Date: 11/26/2015 10:56:18 AM
Overall Posts Rated:
173173
אהלן חברים.
למי שלא מכיר אותי קוראים לי יותם ואני חלק מהקהילה הקטנה והנחמדה שלנו פה כבר כמות זמן נכבדת, ולאחרונה אף מוניתי לתפקיד של מתרגם עבור השפה העברית (מין הסתם).י

כיאה למי שרק קיבל תפקיד זה עתה אני מלא במוטיבציה, ולכן אשמח להחיות פה קצת את הדיון- כך שאם שמתם לב לאיזה טעות בתרגום, משפט עם ניסוח לא הגיוני או פשוט רע, או אפילו סתם משהו שמציק לכם בעין ונראה לכם שיכול להיות מתורגם בצורה טובה יותר, אני מפציר בכם- תגיבו ותאירו את עיני. חשוב לזכור שככל שהאתר יהיה מתורגם בצורה יותר טובה כך גם לנו ובעיקר למשתמשים החדשים יהיה קל יותר לקחת אותו ברצינות, ואולי אף חווית המשחק שלנו תשתפר בטיפ טיפה.

דבר אחרון שאני רוצה לסיים בו והוא מטריד אותי כבר הרבה זמן הוא התרגום של הפוטנציאל "all time great"-
הפוטנציאל הגבוה ביותר כפי שידוע בוודאי לרובכם.
התרגום כפי שהוא עומד כרגע, לפחות לפי דעתי- הוא גרוע מאוד (אני יודע שהוא סוג של בדיחה, יכול להיות שאני צנון גדול ומשעמם אבל אני אישית לא חושב שכך צריך להיות).
לכן, למרות שאני חדש בתפקיד אני לא חושש מלקחת החלטות הרות גורל ולשנות בהקדם האפשרי את התרגום ככל הנראה לאחת מבין שתי האופציות הבאות:
י"מהגדולים בהיסטוריה" או ל"מגדולי כל הזמנים". בכל אופן, אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

Last edited by GM-Arbelon at 11/26/2015 11:25:27 AM

This Post:
00
117509.121 in reply to 117509.120
Date: 11/26/2015 11:26:25 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.4
Overall Posts Rated:
408408
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני אהבתי את "מגדולי כל הזמנים"... אבל אני משתמש באתר באנגלית ככה שזה לא באמת משנה לי...

Advertisement