Chyba źle się zrozumieliśmy.
To nie my się źle zrozumieliśmy tylko wszyscy Cię źle zrozumieli, zobacz co ludzie napisali na forum, że ja jeżdże do niemiec i się tam loguję, że ten zespół Hamm Indians to mój klub i przelałem z niego do siebie kasę...błoto
Pisząc o Edwardzie miałem na myśli, że zrobiłeś to samo, czyli sprzedałeś zawodnika za znacznie zawyżoną kwotę (co widać po jego transferze po trzech dniach - Niemcy długo go nie trzymali)
Ty mnie rozliczasz z tego co zrobili niemcy... a co ja moge na to wpłynąć.... tak w ogóle nie dziwi Cię ciągle wysoka kwota za jaką poszedł od niemca? prawie pół miliona za rezerwowego? to był zawodnik wyceniany na 100tys do 950tys jak go sprzedawałem - wystawiłem za 950tys - poszedł za 1,5mln - nie zgłosiłem to fakt, ale skoro dwóch sie o niego biło to czemu miałem to zgłaszać? skoro dwóch ludzi uważało że chca go za ponad bańkę?
przeczekałeś i zagrałeś identycznie, znowu sprzedając zawodnika za znacznie zawyżoną kwotę.
ale ja nie rozumiem, uważasz że tak łatwo znaleźć kupca na takiego Edwarda? przecież niemiec go naprawdę kupił, a nie żaden mój drugi klub co w tym złego że liczyłem na zyski z transferów, cały swój awans w niższych ligach oparłem na kupnie i sprzedaż - kupowałem za 50tys - sprzedawałem za 200tys - czy to coś złego?
jak się cierpliwie czeka z ceną to się kupiec znajduje - no w wyższych ligach już nie, trudniej znaleźć naiwnego
zobacz na LT ilu zawodników jest wystawionych powyżej cenie rynkowej i co oni wszyscy próbują oszukiwać?
przecież gdyby nie kupowano zawodników powyżej cen rynkowych one nigdy by nie wzrosły - mogłyby tylko maleć A że nie było jelenia na zawodnika, to kupiłeś go sam od siebie. I to są fakty.
no wychodzi że nie szukałem jelenia tylko od razu go kupiłem od siebie, nawet nie próbowałem go sprzedać komu innemu
poprzednio wpadłeś jak huragan i wyszło że ja mam wiele grzechów na sumieniu rozumiem że dziś wracamy do tego jednego? o nic innego nie jestem już oskarżony? to nic nie zmienia bo ban jest ban..
ale choć inni nie będą teraz mówić że jakimś oszustwem dostałem się do 2 ligi