Jak z waszym czasem na BB?
Ile jesteście czasu poświęcać? Czy w niedalekiej przyszłości macie jakieś spodziewane ważne zmiany w realnym życiu(przeprowadzkę do miejsca gdzie nie ma neta, wycieczkę zagraniczną bez dostępu do neta, etc)? Czy dajecie gwarancje dostępu do neta na czas 2 sezonów?
Kto pamięta kadencje m4ti to wie dlaczego te pytania są tak ważne... a raczej szczere odpowiedzi na nie:)
Weźmy przykładowy tydzień. Nie pamiętam już dnia, w którym - chociażby na chwilkę - nie stawiłbym się na BB. Mam pracę przy biurku i BB jest jedną ze stron, które odwiedzam przy jedzeniu w pracy (jeszcze jakieś informacyjne). Jestem właśnie po przeprowadzce w moje docelowe miejsce (jeszcze 29 lat i będzie prawdziwie moje;) ). Nie wykluczam wakacji, sporadycznego zapieprzu w pracy, choroby, która przykuje mnie do łóżka bez netu, awarii całego netu w Krakowie itp. Natomiast mam wtedy jeszcze telefon. Na ustawienie składu styka (sprawdzałem nie raz).
Jestem facetem w średnim wieku z rodziną i kredytem na karku. Nie planuję większych zmian w najbliższym czasie.
Dziecko też jest jeszcze w takim wieku, że nie spina się na komputer więc przykładny tatuś, może spokojnie siąść wieczorem do takiej gry dla dzieci, jak ta:)