Może nie do końca ciekawostka z globala, ale... zobaczcie co pojawiło się na stronie mojego francuskiego PG:
"Tout joueur ayant un potentiel inférieur à "STAR" n'a que très peu de chances d'intégrer les U21 un jour.
En revanche, au dessus, n'hésitez pas à envoyer ses caracs à kevincecarter, sélectionneur U21 ou à contacter l'Organisme de détection des potentiels (ODP) qui, si vous le souhaitez, vous donnera quelques conseils sur la formation de votre joueur et assurera en parallèle un suivi de votre joueur au sélectionneur.
Site de l'ODP:
http://odp.buzzer-manager.com/index.php?p=accueil"
W wolnym tłumaczeniu chodzi o to, że tylko zawodnicy z odpowiednim potencjałem mają szanse na grę w U21. Piszą z kim się skontaktować itp., ale najciekawsza jest strona, z którą można się połączyć. Było kiedyś coś takiego na HT (może i jeszcze jest, nie wiem) i mimo, że jest po francusku to coś tam można zrozumieć. Sprawdziłem swój skład. Żaden z grających u mnie francuzów nie łapie się do ich pierwszej dziesiątki, choć nie wiem dlaczego, bo SG w sumie powinien ;) Ale tak czy inaczej wydaje mi się, że fajnie to zrobili.