Tak predsa ešte niečo vysvetlím (ďakujem Psychovi za upozornenie...), aby sa nikto nemusel na nikoho hnevať :)
O prístup do databázy mohol požiadať každý, a napr. tebe wendi, by som ho určite dal (ak by si chcela). Keď som dával prístup Razorovi, videl som u neho veľký záujem o NT (ako písal, poslal mi aj zostavu, chcel počuť, akú taktiku nastavím a prečo atď...). Tak som si povedal, že z neho môže byť o pár sezón kvalitný manažér NT, ak sa bude chcieť učiť. Preto som mu pre ilustráciu poskytol prístup do NT databázy - dokopy asi 40 hráčov, s perspektívou zahrať si niekedy za NT asi tak 20. Razor hral vtedy III.ligu, čiže to nemohol zneužiť v zápasoch. Ale so spolupráce v priebehu sezóny nakoniec nič nebolo. Priznám sa, že som na to neskôr zabudol, ale na druhej strane, ani som tú databázu neaktualizoval - hráčov na súpiske som videl a mimo nej som si aj tak pozrieť nemohol. Až neskôr v nasledujúcej sezóne sa mi Razor ozval, vraj mám aktualizovať jedného hráča, lebo hral proti nemu. Vtedy som mu jednoducho odobral prístup a ďalej sme to neriešili. Ešte raz hovorím, že to nijako zneužiť nemohol, keďže databáza nebola vôbec priebežne aktualizovaná (to bola len U21, ktorá sa pomaly stáva aj NT databázou). Čo ma trochu prekvapuje, ešte mi CubONE nepísal, že by sa mrkol na hráčov ;)
Ešte chcem povedať, že CubONE nakoniec odpovedal presne tak, ako som očakával na otázku o Turcanovi. To aby ste si nemysleli, že to bola nezmyselná otázka :) A poviem to aj takto verejne, odpovede tohto kandidáta sa mi páčili viac.
Ďalej Eazy, nemysli si, že som sa urazil alebo nahneval a ďakujem za prianie ;)