A feladat ott indul, hogy ránézel egy 18 éves garnitúrára, és tudni kéne mit támadsz és védekezel 3 szezon múlva. Olyanra kell alakítanod több egysíkú fiatalt.
Ezzel az a gond, hogy mi már majdnem készen kapjuk a felnevelt játékosokat. Nem tudom, hogy a 13.-14. szezonban skillek alapján milyen draftolt garnitúra volt annó. Emiatt nem tudom, hogy az taktikailag mire lett volna képes optimális esetben.
Nem tudom, hogy most hány %-os szinten állhatunk a 100%-os skálán,de látható vannak hiányposztok (pg, pf)
Szegény ember azzal főz, amije éppen van... ;-)
A pg-nél is ua. problémám, az van, ami van, én utólag nem tudok már ezen módosítani. Azt viszont leszögezném, hogy a 9+ potenciálú játékosokra
életpálya modellt kell majd tervezni. Azaz minden szupersztár vagy magasabb potú játékost 18 éves korától szigorú edzéstervvel kell ellátni, AMENNYIBEN azt szeretnénk, hogy esélye legyen majd az NT-re! Elsődlegesen persze az u21 követelményeihez igazítva az edzéseket.
Lenne több féle edzésmodell ki milyen jellegű játékos legyen. Például védekező és támadóbb jellegű emberek is kellenek a kiegyensúlyozott játékosok mellé. Az már más kérdés, hogy egy multisabb mennyire fér oda az u21-be. A nagyválogatott ellenben sokat profitálhat az életpálya edzéssel elindult generációból.