A čuješ...prognoze su se pisale dok nas je bilo dovoljno za rotaciju...kad je sve ostalo na Mariju i meni nije bilo više smisla pisat prognozu ako neznaš dal ju onaj za koga si napisal opće pročita...Pregled Hrvata na TL sam pisal samo ja...pisao sam dosta dugo, ali pošto mi se nitko nije želio prodružiti dignuo sam ruke, iako je to bilo dosta čitano...mnogima je čak došlo u naviku pogledati kaj je tog dana na meniju...mislio sam samo privremeno dignuti ruke, no nekako se to odužilo preko stanke pa mi se više nije dalo...onaj Clubhouseje Marijova ideja, ali to ionako ne čita nitko osim nas, a pregled sezone je samo jednom u sezoni, zar ne...tu i tamo znam stavit linkove na kakav članak koji mi se čini zanimljiv ili filmić na jubitu-u, ali to nema veze s BB-om...no da je ostalo na nekoj razini to bi bilo sasvim o.k.
Znam da su mnogi dignuli ruke od foruma, i već su mi rekli da forum služi samo za sakupljanje TUĆ-eva pa se zato više ne pojavljuju gore...
A kaj bum...mogu jedino prestati pisati gore...nije da baš sve znam o BB-u napamet, ali iskreno, često sam glumio da o nećem nemam pojma samo da pokrenem raspravu...
Iskreno...jedinu ozbiljnu tematiku koju obrađujem ove sezone nisam stavio gore...još nije gotovo i bojim se da bi moglo biti puno buke oko ničega, no moglo bi i revolucionirati trening (baš)...ta tematika je Elastic efekt pri cross treningu...
nisam ni zna da radiš na tome i moram piznat da me jako zanima. samo ti baci svoju tezu vamo pa ćemo da vidimo i podjelimo mišljenja
opet, kakav god bija forum momentalno, bilo bi mi bezveze igrat buzzer bez da mogu malo prokomentirat utakmice i događanja.