Já ti to ani přesně neřeknu, ale přes 15 mil. to možná někdy bylo, ale to jen hádám, ale nejspíše v té době byly i jiné ceny na trhu apod. Už to, že jsem kdysi Lekoviče prodal za 11 mil. je dnes nemyslitelné.
Není až tak důležité, kolik máš našetřeno, protože sám ten údaj nic neříká. Někdo může mít 5 mil. a prakticky žádné hráče nebo jen velmi podprůměrné a těžko může pomýšlet na postup. Někdo může mít tým, který v pohodě uhraje postup do playoff a k tomu 5 mil. nebo třeba i méně. Před playoff koupí 2 posily a rázem je favoritem.
A taky je to trochu o štěstí, aby v lize zrovna nebyl takový tým, který delší dobu hrál nahoře, pak rozprodal, našetřil a teď se rozhodl vrátit nahoru. V téhle lize se teď týmů s úsporama sešlo trochu více - já, vrťa, flumpinka, hadzi.
Ale když se podívám na loňské druhé ligy, tak jen z jedné podle mne postoupil tým, který byl takhle vyloženě finančně zabezpečený, i když 2 další taky už na nějakou tu sezonu dříve 1. ligu okusili.
Takže to chce poctivě pracovat, budovat tým a ono se to štěstí na tebe jednou obrátí.