BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 Választási vitafórum

U21 Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231179.112 in reply to 231179.111
Date: 12/1/2012 3:33:18 PM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem szokjunk hozzá. Nincsenek már jó kis villámok meg zigizagok.

Bencéék még feldobhatnák, ha ideérnek

From: sanyika
This Post:
11
231179.113 in reply to 231179.112
Date: 12/1/2012 10:55:12 PM
Overall Posts Rated:
55
HaliI

Felvetődött hogy kevesen aktívak és sokan csak olvasgatnak!
Na ezen(és hogy a fiam is ott a keretben) felbuzdulva kérdeznék én is párat a jelöltektől(bár ez egy választási vita fórum,de nem csak tőlük :) )

Mostanság egyre több helyen felvetődött a blank taktika.Ti hogy látjátok,van létjogosultsága?Meg mernétek kockáztatni egy éles meccsen,esetleg barátságoson?

A kinti taktika a szívügyem!Jelenleg is ilyen irányba építem a csapatom(tudom a széllel szemben evezek,de nem érdekel :D)
A fórumot olvasgatva nagyon örültem amikor Dzsevasz említette valahol hogy készülőben vannak rng taktikához magas emberek.Kicsit előre gondolkodva:Nyilván van egy elképzelés hogy is fognak ezek a playák kinézni(még ha esetleg túl is nyúlik a köv. 2 szezonon):van az a játékos keret amivel egy komoly tétmeccsen bevállalnátok az rng-t?

Hosszas gondolkodás után eldöntöttem hogy a következő 1-2 szezonban nem edzek fiatalt(ebben a a szezonban Fényi még kapja 6-os edzővel). Sokat gondolkodtam a dolgon és arra jutottam hogy inkább kialakítok egy stabil II.oszt csapatot és inkább belevágok egy komoly potos emberke edzésébe.Hogy legyen értelme ennek a bekezdésnek is:
Mivel próbálnátok rávenni egy új felhasználót hogy U21-re eddzen egy alacsonyabb potu emberkét(szupersztár esetleg húzóember)?Én megvettem Fényit 540k-ért majd fizettem első szezonban 5-ös edzőt.Ezután vettem 6-os edzőt kb 250k-ért.Jelenleg több mint 60k-t fizetek neki.És mennyit ér?Félre ne értsetek,az első pillanattól kezdve tudtam hogy bukó lesz,de nekem minden pénzt megért hogy ott virítson a magyar zászló a játékosomon...
Viszont ha megveszek 1 sztárt 1k-ért,majd edzem egy 4-es edzővel 10k fizuért...max 1 szezonnal később maxol kicsit alacsonyabb skill-kel és nem 1milláért hanem 800k-ért adom el(csak mondtam egy számot).

Visszatérve a bekezdés elejére.Rengeteget gondolkodtam az előző szezonban hogy hogyan tovább.Még ennél is nagyobb áldozatot hozni és belevágni majd az rng center programba akár (biztos visszaesés a 4.osztba),vagy 1-2 szezon edzést kihagyni 2 oszt,nagyobb bevétel,pénzgyűjtés és utána egy komoly potu emberke kiedzése.U21 kapitányként ti melyiket javasolnátok egy csapatnak(ahogy írtam már döntöttem,csak kíváncsi lennék a véleményetekre.)

Na és akkor elérkeztünk a magyar BB talán leginkább útállt,szerintem inkább ki nem használt pontjához.Alapvetően ez nem is konkrétan "csak" az U21-hez kapcsolódik a TRADE!Mindenki utálja,szidja,de szerintem semmi rossz sincs benne.Ha tetszik ha nem,alapvetően minden sport alapja,a jelenlegi BB-nek pedig különösen.
Én a múlt szezon drftja után kipróbáltam kicsiben.Egy szempontom volt!Magyarra,vagy akin magyar csapat tartotta a licitet nem licitáltam.Én a tavalyi draftkor tényleg csak minimális idő és pénz ráfordítással kerestem majd 300k-t tisztán.Ez kb 2 heti jegybevétel volt plussz 2-3 óra ráforditással Egyszer volt hogy megvettem egy embert,majd egyből visszatettem 10X-es áron.Kaptam is a levelet,hogy ez mennyire gusztustalan.
Emlékszem ezen rettentően felhúztam magam és írtam is neki,ha annyira fontos nektek akkor miért tudtam elhozni 15k-ért(nem írtam el) licit harc nélkül?Végül 100k-körűl ment el.
Ha lenne néhány elkötelezett ember a válogatott körül aki csak ezzel foglalatoskodna és kerülné a 2-5 millios átigazolásokat...(ezzel előnyt nem szereznénk max csak felzárkóznánk szerintem)
Irdatlan pénzeket lehetne ezzel összehozni pár szezon alatt és akár megoldható lenne a brutál monsterek eltartása is.
Persze ez csak egy utópisztikus álom,de ettől függetlenül nem lepődnék meg ha előkerülne a semmiből egyszer csak 4X20 kínai szörny valamelyik most is közel 50 millás egyenleggel rendelkező csapatnál.
A válogatott egyik kémeként látni lehet néha megmagyarázhatatlan dolgokat,ami lehet nem véletlen...

A leges legelső pontra visszatérve!Ne magatokban,vagy rendszerben keressétek a hibát!Néhányan ilyenek vagyunk.Ha tetszik,ha nem sokan nem fognak kilépni a fénybe amíg nem érzik úgy hogy készen állnak olyan szinten

This Post:
00
231179.114 in reply to 231179.113
Date: 12/1/2012 10:58:43 PM
Overall Posts Rated:
55

A leges legelső pontra visszatérve!Ne magatokban,vagy rendszerben keressétek a hibát!Néhányan ilyenek vagyunk.Ha tetszik,ha nem sokan nem fognak kilépni a fénybe amíg nem érzik úgy hogy készen állnak olyan szinten hozzászólni a dolgokhoz,vitákhoz,ahogy ti.Próbálnak tanulni,ismereteket gyűjteni,okosodni.Őszintén szólva szerintem így sokkal izgalmasabb.

Kíváncsian várom a válaszokat,bár abban biztos vagyok hogy minden jelöltnél biztos helyen lesz a fiam(akár kezdő,akár nem,akár játszik akár nem). Nyilván itt a két fórumon megjelent kollégára gondoltam.

Na ennyi lenne :D ! Sok helyen majdnem hogy az off kategóriát súroltam,a saját problémáimat fejtegettem,a felnőttek dolgát boncolgattam,de ez most így egyben kijött.Légyszi a hogyan,miért dolgokkal ne hozzám forduljatok,ha tudnám a választ akkor nem kérdés,felvetés lenne,hanem program :D A Megfelelő mennyiségű pálinka megoldja az ember nyelvét :D

This Post:
00
231179.115 in reply to 231179.114
Date: 12/2/2012 4:18:00 AM
Overall Posts Rated:
411411
gyere gyakrabban fórumozni! +1

This Post:
00
231179.116 in reply to 231179.113
Date: 12/2/2012 5:35:39 AM
Overall Posts Rated:
9797
A blank taktikáról annyi infom van, amit kaygee írt kintre, egyelőre tétmecscen biztosan nem alkalmaznám, barimeccsen ki lehet próbálni. Ha az élcsapatok gyakran használják, akkor biztosan van benne kakaó, bár ez szerintem NT-re jobban működhet, a sok multis játékos miatt.

Egy új felhasználót nem próbálnék meg rávenni, hogy U21-nek edzen. A kezdőtőke+alapstadion nagyon kevés ehhez, kell 2-3 szezon pénzgyűjtés+tapasztalat. Egyébként én abban bízok, hogyha nagyobb élet lesz a válogatott körül, akkor az érdeklődés is elmozdul pozitív irányba.

Érdekel engem is, hogy hogy fog működni a kinti támadás ilyen emberekkel, egyelőre azonban nem jelentém ki, hogy sorsdöntő meccsen alkalmaznék e ilyet, előbb fogd meg aztán kopaszd meg alapon.

A Trade-el az a baj, hogy rengeteg időt igényel. Nem tudom, egész potnosan, hogy gondoltad ezt a válogatott körül legyen néhány ilyen ember dolgot. Egyébként sem hiszem, hogy a monsterek eltartására kellene berendezkedni, U21 szinten ilyenről meg nem is beszélhetünk.

From: Cimi

This Post:
00
231179.117 in reply to 231179.114
Date: 12/2/2012 5:55:02 AM
Overall Posts Rated:
146146
Szia.
Nagyon örülünk,hogy pörög az agyad és tényleg jöhetnél többet a fórumokba.

BLANK taktika: Ez a dolog mostanság kezdi felütni a fejét. Személy szerint nem sok tapasztalatom van róla mert én edzek és aki edz ezt semmi képpen ne használja. A NT egyik meccsén volt próbálva élesben, sajnos nem jól sült el a dolog. Mi 12-en játszunk egy PL-t ott több csapat is próbálgatja a blankot. Velük mindenképpen tárgyalnék erről,hogy alakul mik a tapasztalatok. Végignéztem 2 blankos meccset hát voltak érdekes dolgok.
Tehát a kérdésedre a válasz én csak akkor merném ezt alkalmazni élesben ha már biztosan tudjuk,hogyan működik. Az NT kapitányával is beszélni fogok erről, ö az első számú tesztelő.

KINTI TÁMADÁSRÓL: Én soha nem vetettem el a kinti támadás használatát tehát ezt bevállalnám természetesen.
Beszélgettem Peterrel,hogy valószínűleg belenyúltak kicsit a motorba megint,ezt majd figyeljük.

Nagyon örülök,hogy a jó potu emberek edzését választottad,szerintem ez a játék legszebb része.
Mivel venném rá az Újakat,hogy edzen? A mentor programnak pontosan az egyik célja ez volt,hogy az újaknak segítsen mindenben köztük a nevelésben is. Szerintem ez nagyon jól működik.

TREDELÉS: Nekem nincs bajom a ezzel a dologgal egy idöben én is csináltam de szerintem mostanság kockázatos.
Bajom azzal van amikor valaki keresni szeretne egy 18 éves magyaron úgy,hogy megveszi 100ezerért és 3 nap mulva 1 millióért árulja egész szezonban aztán szezon végén 0 edzéssel eladja 120-ért. Na ez a baj. Szerintem tredelni idösebekkel jobban lehet de ez nem ide tartozik.

Várom a kérdéseidet de ha lehet mosz pálinka nélkül:-)
Max küld a pálinkát és megisszuk:-) ugyis van itt egy barátom akinek nemrégen született gyerköce a tejfakasztóról még nem tudok semmit:-)

From: Encibenci

To: Cimi
This Post:
00
231179.118 in reply to 231179.117
Date: 12/2/2012 11:58:21 AM
Tejfakasztó megvolt, felemás eredménnyel :)

This Post:
00
231179.119 in reply to 231179.118
Date: 12/3/2012 5:13:00 AM
Overall Posts Rated:
55
Köszönöm szépen a válaszokat!

This Post:
00
231179.120 in reply to 231179.119
Date: 12/3/2012 6:24:10 AM
Overall Posts Rated:
190190
Jelöltek, van valami óhaj-sóhaj, hogy mi legyen ma este a taktika?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: Cimi

This Post:
00
231179.121 in reply to 231179.120
Date: 12/3/2012 6:37:50 AM
Overall Posts Rated:
146146
Sajnos nem ismerem a csapatot igy nem tudok mit mondani. Kérlek csinálj valami olyat amivel tesztelni lehet.
Rádbizom hiszen ugyis beszámolsz majd róla.

This Post:
00
231179.122 in reply to 231179.120
Date: 12/3/2012 6:42:31 AM
Overall Posts Rated:
411411
a higgadtan közelit kéne kipróbálni. vagy egy gyp-s játékot! a keret használható lesz erre a kettőre.

Advertisement