Vprašanje... kako zelo pomembne so podaje? To me zanima bolj v primeru "vsestranskega" igralca. Res da to ni ravno vsestranska vrlina, ampak treniram Sršo in ima kar veliko hibo pri podajah. So v bistvu celo tako nizke(2) da bi rabil verjetno sezono treninga da bi jih spravil na nek minimalno sprejemljiv nivo.. in te prve sezone se fokusiram samo na notranje skille, torej OPK in MPK.
Recimo da sem si igralca pri 30ih zamislil nekako takole:
Se mu podaje tako zelo poznajo da bi se o njemu govorilo kot o igralci "ki bi lahko bil izvenserijski" ali bi se slabim podajam navkljub govorilo o super vsestranskem igralcu, ki je nočna mora v obrambi in napadu?
Potencial vem da ni ravno izpolnjen.. ampak kolikor sem se igral z training simulatorjem, mi verjetno nebi uspelo zapolniti potenciala ampak glavno mi je da naredim vsestranskega igralca. Sicer pa sem lahko simuliral samo do njegovega 28 leta, kjer je imel skille malo slabše (met iz skoka, vodenje, prodiranje in ZO so bili vsi za 1 stopnjo nižji, tako da tole kar sem objavil bi lahko bilo še malo boljše v tistih 2 sezonah treninga). Kakorkoli pa, dilema so mi bolj ali manj podaje.
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 11/27/2015 3:20:28 PM