evo crvene konfe ...kad niko od propalica vas neće pa stalno ja i crit moramo kad nas je red i kad nas nije.....
22.3.2011 17:00:00 kk ponko SuperMachine
...tekma ko tekma ..idealna za trening, Supermachine, može isprobati taktike koje želi....boot ponko idealan za to...
22.3.2011 17:00:00 KK Grnica The Sith
...mislim da Sith još uvijek okuplja ekipu, i ne namjerava isprobati svoje nove akvizicije...koje je kupil makar mi nije jasno zakaj ...al očito se on priprema za play out...pa prema tome pobijeda Grnice ne dolazi u obzir...
22.3.2011 17:00:00 Zvijer-zmaj Istra Pula
Pobijeda Istre ne dolazi ni u jednom trenutku u pitanje...zvjer nema jednostavno ni najmanje šanse...da nekaj napravi u ovoj utakmici...pobjeda Istre
22.3.2011 17:00:00 Olympiacos Pulaeus Jugoplastika Hvar
....šta uopće reči o ovoj tekmi ...niš pametno Jugoplastika je postala boot...igraći su na TL ko free agenti ...ostalo je 6 igraća koji mogu jedino evo tek tak igrati ......Lakši pucački trening Olympiacosa....Pobjeda Olympiacosa već upisana....
evo tolko o ovoj šutljivoj konfi, stvarno se nema kaj ni pisati 2 bota, 1 koji ne igra sa igračima ..ostali su samo Istra, Supermachine,Grnica, Olympiacos i Zvjer...koji malo poboljšavaju konkurenciju u ovoj konfi.....:::)))
I prosim Tuć od onih koji mi ga još nisu dali::::))))
Last edited by marijoh (NTscout) at 3/21/2011 5:29:30 PM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!