svi to rade u svim sportovima al opet ti bacaš RL i BB u isti koš kao kad si na forumu pitanja i odgovori reka liku da ode pogledat tekmu uživo pa nek se javi. ak nešto u ovoj igri nije potrbno to je provjera kak će se neki igrač uklopit jer će se uklopit ak je istrenirat kak spada. bar se ovdje ne mora prosipat ugled. dovoljno je što nam rade ovi u RL.
ok, vama su prijateljske nebitne, meni nisu. sad sam ja tebe razočaro jer ja 100% ozbiljno gledam na sve tekme? to je isto ko što si ti mene razočara s svojom ozbiljnošću i pristupom ovoj tekmi. znači 1:1 smo, nisi ništ bolji. šta su drugi radli radili su zato su i dobili glasove kakve su i dobili. tvoj gaf je puno manji od nekih drugih al mene ne zadovoljava ak nije 100% ozbiljno.
da tebe ne zanima popularnost ne bi ni potega to pitanje. sad kad ti se reklo sad odjednom te ne zanima.
tako ti to ide, kad sve ide kako treba svi šute. srbe si dobio jer si i pristupio kak spada. da si ko i danas istrča na teren dobio bi pasku od mene a i rezultat bi bio drukčiji.
slobodno promini glas, dapače, drago mi je da ćeš ga prominit, jer ne tribam uza sebe ljude koji misle da je ovo bilo neozbiljno..
nisam ni bia uz tebe, dao sam ti glas nakon srba i nakon što sam razmislio o svemu postignutom. reko ajd zaslužio je, u nekim je tekmama riskira i pokuša je nešt promjenit. jbg, kritičari su kritičari i javit će se kad im ne štima. dok šute znaš da radiš kak spada.
kad sam pita onih 28% da daju razlog čime nisu zadovoljni, mislija sam na prave razloge, a ne na ovo.. j
sad definitivno mijenjam glas jer očito da te je boljela ona stvar kako će ova današnja tekma završit. za tebe je ovaj poraz ne bitan, za mene nije.
pozz izborniče :)