Καλημέρα αν και η ατμοσφαιρα εξω απο τη Hell Arena μυριζει μπαρουτι απο νωρις θα προσπαθησω να κάνω καποια προγνωστικά για σήμερα .Τα θέματα που εχω εγω με τους οπαδους της ομάδας μου θα τα λύσω μόνος μου και θα προσπαθησω να τους εξηγησω οτι η φετινή χρονιά θα θυσιαστει για να γίνει κατι καλο την επόμενη ...Φρασεις του τύπου γιατι ξεπουλησες τον ΧΟ μωρη γα***ολα εμφανιστηκαν απο νωρις το πρωι μολις εκανα την εμφανιση μου ,ωστόσο θα δωσω απαντησεις μεσα στα γήπεδα
ΒΥR-NS4 Δυσκολο ματς καλες αγ καταστασεις ο βυρωνιακος ωστοσο θα παω με την παρτη μου και με την εδρα .
ΑΣΣΟΣSVIM-PAL
Διπλο χωρις πολλά σχόλια μεγάλη η αποσταση των 2 ομάδων και νικη των Σβιμ με +20
ΑΕΡ-CBC
Διπλο χωρις κοπο και εδω με τις σαφεις ελλειψεις και τις ελλειπεις αγ καταστασεις ο CBC δεν εχει τύχη ουτε με τα παιδακια της γειτονιας μου ...Ελπιζουμε να ανακάμψει
REV-DN
Ασσος για τους μπλε , πονταρουμε στη δυνατη επιθεση του Ντιρκ και στο οτι θα παλεψει τα επομενα 4-5 ματς τουλαχιστον για να καβατζωσει την 5η θεση και μετα θα ειναι η χαρά των αντιπάλων

PRO-ALL
Διπλο Εντυπωσιαστικα απο την νικη του PROP εναντιον μου κυριως γιατι εγω επαιξα κανονικα και αυτος χαλαρα ενω σε διαθεση ειμαστε πανω κατω το ιδιο απο οτι καταλαβα .Συγκροτημενη ομαδαμε καλή άμυνα αν περιορισει την περιφερεια των Αλιενς θα παρει το διπλο και νομιζω οτι θα το κανει
ΖΑΠ-ΕΛΠ
Διπλο ξανα για τους κοκκινους ,Σχετικα ισοδυναμες οι ομάδες πολυ κακές καταστασεις ο Ελ ο οποιος ξεπουλαει κιολας (αντε να δουμε ποιος θα πρωτοπαρει αυτην την 5η θεση φετος ! ) *** Ο Μιχος ειναι καλος αν ειχε + 2 στα ρημπαουντ και ας μην ειχε τοσο καλο σουτ θα τον χτυπουσα χαλαρα
ΑΝΤ-ΝΚ
Ασσος χωρις σχόλια
KOR-PLT
Διπλο με τον αγαπημενο μου Graneli να κανει οργια στο αποχαιρετηστηριο παιχνιδι με τα Κορακια ...ωραιος παικτης πολυ καλα προπονημενος αδερφε μονο οι τα πες ειναι πολυ επανω και ανεβαζουν μισθο κατα τα αλλα του χεις κανει παρα πολυ καλη δουλεια και νομιζω οτι μεχρι τωρα τα λεφτα που πιανει ειναι λιγα !
Το παιζω με 9 ευρω για να ρεφαρω φυσικα 7/8 !