przydaloby sie wejscie pod kosz i ciut mlodszy :)ale jesli go wystawisz po drafcie (bede swiadomy co mam w skladzie) to byc moze do 800 000 powalcze:)ed: oczywiscie jesli nie bedzie wysypu jak zawsze tanich dobrych graczyten mi wyglada na PF do mojego skladu:)na razie bidnięty za 1,2 ;-) co mnie nie martwi... ale liczę, że jeszcze ktoś zawalczy...
przydaloby sie wejscie pod kosz i ciut mlodszy :)ale jesli go wystawisz po drafcie (bede swiadomy co mam w skladzie) to byc moze do 800 000 powalcze:)ed: oczywiscie jesli nie bedzie wysypu jak zawsze tanich dobrych graczyten mi wyglada na PF do mojego skladu:)
A co myslicie o tym gosciu: Alfred Feliniak (6891908)Weekly salary: $ 5 108DMI: 13000Age: 19Height: 6'4" / 193 cmPotential: bench warmerGame Shape: respectable Jump Shot: respectable Jump Range: mediocreOutside Def.: respectable Handling: mediocreDriving: average Passing: mediocreInside Shot: awful Inside Def.: pitifulRebounding: respectable Shot Blocking: mediocreStamina: mediocre Free Throw: average ↑Experience: atrocious Dzieki za pomoc!
Pensja (tygodniowo): $ 7 670 DMI: 19700 Wiek: 19 Wzrost: 6'4" / 193 cm Potencjał: allstar Stan formy: porządny Rzut z wyskoku: sprawny Zasięg rzutu: sprawny Obr. na dystansie: porządny Kozłowanie: słaby Wejście pod kosz: przeciętny Podania: tragiczny Rzut z bliska: okropny Obr. pod koszem: okropny Zbieranie: tragiczny Blokowanie: żałosny Kondycja: porządny ↑ Rzuty osobiste: tragiczny