Persze, tudom, hogy nem csak rajtam múlik, én sem vagyok a legszerencsésebb az ilyen játékokkal. A játékban pedig azt csinálsz, amit a játék megenged, pontosan ezért van több féle játék, hogy eldöntsd melyik a legjobban neked tetsző, és azzal játsz. Ha pedig egyik sem tetszik, itt a lehetőség, írj magadnak egyet. Ott minden úgy lesz, ahogy te akarod, és majd hallgathatod, hogy 40ezer ember 40ezer féleképpen akarja változtatni a játékodat, mert vkinek ez nem tetszik, valakinek meg az. És már sokszor írtuk, nem kell 3 db 18 évest edzeni, veszel egy 21-22 éves játékost, aki már simán kezdő szinten van a csapatodban, és mögötte tudsz edzeni 1 18 éves 100%-osan, 1-et meg töredékkel. És nem fog az eredményesség kárára menni, ebben biztos lehetsz. És a 21-22 éves játékosod is egyre jobb lesz. Ha meg már MKL-ben vagy, ahol ez az edzésmódszer is eredményromláshoz vezet, veszel 2 db 22 éves már nagyon jó játékost, és edzed még tovább, 3. edzettnek meg vmi kis potos jó kezdőkkel rendelkező 18 éves játékos is bőven elég, aki 3 -4 szezon alatt maxol még töredék edzéssel is. Tessék így tudsz edzeni, hogy eredményes is maradj mellette, de szerintem ez nem túl nagy titok :)