Bak arkadaşım sana tavsiyem öncelikle içindeki nefret duygularından kendini arındırman. Olimpos'a git tatil yap, doğa ile bütünleş belki içsel olarak kötü düşüncelerinden arınırsın.
Tüm bu yaptığın şeyler göz önüne alınınca sayende lisanslı ürün gelirim baya bir azaldı
Bu cümlede çok önemli mesajlar var.
Birinci mesaj şu MT koçunun asli görevinin Yiğidospor takımının ekonomik dengesini korumak zorunda olduğu...geçmişte o kadar kollanmışsın ki bunu kendine bir ayrıcalık olarak verilmesini çok doğal görüyorsun. Bu konuda istersen TBL hocalarından görüş isteyelim Mt koçunun asli görevi herhangi bir takımının ekonomik dengesini koruyacak hamleler yapmak mıdır?
İkincisi sezon başında sertan ve oğuz'u MT'ye seçmek konusunda çok tereddüt yaşadım ama sırf senin takımının ekonomik dengesi bozulmasın diye Mt kadrosuna dahil ettim.Şimdi görüyorum ki benim yaptığım boş bir çabaymış. Artı ben senin ile ilgili kötü niyetli olsam bu iki oyuncuyu baştan kadroya dahil etmezdim.
Üçüncüsü MT iki kupa aldığında bir tebrik bile yazmadın.(Çok da önemli değilmiş senin gibi art niyetli MT'nin başarısından çok kendi kulübünün çıkarlarını düşünen birinden zaten bu şekil bir davranış beklenir).
Last edited by ozx at 3/12/2018 3:18:53 PM