Гра з Туреччиною трохи вбила мою мораль і натхнення не було щоб щось писати.
Ми програли туркам 93-81. Тактично ми їх переграли, угадайка повинна була піти в +, зона правильна +, настрій на гру вище +, а проти нас був клас гравців суперника і те що вони грали вдома. Перед останньою чвертю ми програвали всього 2 очки і я сподівався що всі наші плюси переважать і ми переможемо, але знову вже в котрий раз нам не вистачає зовсім трохи. Не тягнемо ми з такими гравцями, ну і втрата Ініхова для нас катастрофічна.
Потім була гра з Андоррою, теж для мене загадковий матч, суперник слабкий, ранцузам і фінам програє по -50, а за нами не вгадує захист, не вгадує угадайку і грає майже на рівних до останньої чверті і тільки її зливає і отримуємо всього 99-73... +26, мало.
Далі гра з Чехією, гра яка вирішувала шанси обох команд на боротьбу далі. Граємо на однаковому настрої, чехи ставлять правильно зону захисту 3-2 проти нашої зовнішньої атаки, але факт в тому що у них гравці по віку більш молоді, по досвіду середньому можливо і на рівні з нами, бо якщо не помиляюсь. то вони заграють це покоління ще від У21, але думаю що в 27-29 років вони ще продовжують тренуватись і будуть топ гравці. Отже після першої половини ми програємо 5 очок, робимо ривок у третій чверті і йдемо на останню перерву з перевагою в 5 очок, ну і потім по накатаній зливаємо останню чверть 32-16 і маємо програш 85-74. Після цього програшу шанси залишались тільки теоретичні, але у французів та фінів вже була різниця по +140, а у нас біля +20.
Гра з Францією, я псхонув і врубав мотс, хоча вистачило би і нормала, француз там робив якийсь експеримент невдалий і тому мабуть не вийшло боротьби, ми взяли ініціативу з початку гри і довели гру до перемоги 83-66, закономірно, але трохи сенсаційно, турецький тренер був в шоці від нашої перемоги і своєї поразки від Грузії. Також в цьому матчі дебютував досить непогано Кучеревський, йому звичайно ще рано, але так як шансів майже нема, то чому б не грати вже молодим поколінням. Шанс є тільки якщо фін не виставить склад:)
Перед останнім туром маємо таке становище
Команда В П ОЗ ОП ЗП %
1 Suomi 5 1 551 416 135 0,833
2 France 5 1 677 550 127 0,833
3 Ukraina 4 2 532 487 45 0,667
4 Ceska 4 2 538 497 41 0,667
5 Türkiye 3 3 590 546 44 0,500
6 Sakartvelo 1 5 589 669 -80 0,167
7 Ireland 1 5 564 704 -140 0,167
8 Andorra 1 5 473 645 -172 0,167
Фіни і французи виходять на ЧЄ, навіть якщо ми і чехи переможемо, звичайно можна перемогти по +50 і спокійно вийти, але в таке я не вірю)) Для нас було б не погано просто перемогти і залишитись на 3 місці, це вже був би прогрес, зважаючи на те що ми були сіяні з 4 кошику, але можемо опинитись і на 5 місці якщо програємо, а чехи зіграють по +- краще і турки виграють.
Ми вже третій відбір не зважаючи ні на що, крутимось і конкурентно граємо з топ збірними, але цього не вистачає для перемог, в більшості випадків і для виходу на ЧЄ. Тому продовжуємо тренувати гравців правильно і постійно. У нас по покомінню гравців 25-30 зараз буде провал (крім Кукленка, Бодякіна, Петухова і Чечера, можливо +Дранов?), скоріш за все, я не бачу сенсу грати іншими з цього покоління, якщо наприклад Кучеревський в свої 23 вже кращий за багатьох з них і є ще гравці молодщі і перспективніші, просто грати наприклад малими 28річними з зсн 130, коли у суперників у малих зсн біля 160... Краще вже загравати 22-24річних з таким же або трохи меншим зсн і правильним тренуванням і давати їм досвід для майбутнього.
Last edited by AlexUnder at 7/6/2023 7:02:01 AM