BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT III

NT III (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
196358.114 in reply to 196358.113
Date: 11/7/2011 1:09:36 PM
Overall Posts Rated:
10361036
oćemo, nadolaze dobri centri sa odličnim sekundarcima. nadam se da će to moć neko plaćat i održavat formu

This Post:
00
196358.115 in reply to 196358.102
Date: 11/7/2011 2:03:12 PM
Overall Posts Rated:
9999
Bok,

Kad nitko neće onda ću ja :-)

još čekam ovih 28% nezadovoljnih da se jave i da kažu šta ne valja pa da to pokušamo popravit
ajmo dečki, nek vam ne bude neugodno :)

ja sam u onih 72% podrške ali bi to mogao brzo promijeniti i to samo zbog jedne stvari. Na koju su ti foru Marjan Nalis (13499371) i Edi Rušin (16827219) u rosteru za repku?! Jesu te Zobi i Galeb nešto privatno zadužili ili koji k...c.
Mislim da zbog par tisućica koje si namakao vlasnicima dotičnih igrača bi mogao izgubiti jako puno glasova.
Po meni je ovo neprofesionalan potez za jednog izbornika...

Lp

Message deleted
From: Moa1

This Post:
00
196358.117 in reply to 196358.115
Date: 11/7/2011 2:05:23 PM
Overall Posts Rated:
637637
Bok,

Kad nitko neće onda ću ja :-)

još čekam ovih 28% nezadovoljnih da se jave i da kažu šta ne valja pa da to pokušamo popravit
ajmo dečki, nek vam ne bude neugodno :)

ja sam u onih 72% podrške ali bi to mogao brzo promijeniti i to samo zbog jedne stvari. Na koju su ti foru Marjan Nalis (13499371) i Edi Rušin (16827219) u rosteru za repku?! Jesu te Zobi i Galeb nešto privatno zadužili ili koji k...c.
Mislim da zbog par tisućica koje si namakao vlasnicima dotičnih igrača bi mogao izgubiti jako puno glasova.

Lp

ovdje se moram složit. nema veze što je prijateljska. ipak se treba svemu pristupit ozbiljno. i ja razmišljam da promjenim glas.

This Post:
33
196358.118 in reply to 196358.117
Date: 11/7/2011 2:13:53 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ovako, stvar je vrlo jednostavna.

ja sam čeka da utakmica završi pa da napišem o čemu se radi. dakle ovih 5 igrača koji su danas nastupili ka zamjene su nagrađeni time radi dobrog treninga. razmišljali smo oko 10-15 igrača i oni su dobili prednost. prijateljska utakmica je jedina šansa da ih zasad ispobramo.

zobla i galeb neznaju ništa o tome, vjerojatno će i sami bit iznenađeni nastupom njihovih igrača.
nalis ima 24 godina i uopće toliko ne zaostaje za plovanecom i čaletom, i unatoč potencijalu ima šansu dostić njih, osobito u obrambenom i skakačkom dijelu. nemojte samo gledat plaću

rušin je uz zdrinščaka naš jedini nadolazeći play, ostalo je sve jako jako slabo. za lukovića i hegedušića nemam šta objašnjavat, oni su jako blizu da budu među 18 glavnih igrača već ove sezone

dakle, ako vama smeta da nečim nagradimo managere za njihov rad i odricanje i time ih dodatno motiviramo za nastavak odličnih treninga..
slobodno promite glas.

This Post:
00
196358.119 in reply to 196358.118
Date: 11/7/2011 2:22:00 PM
Overall Posts Rated:
637637
mene ne zanima nagrađivanje, zarada i sl.
taj jedan tjedan ništa ne znači naspram mene
mene zanima ponajviše OZBILJNOST izbornika, a zatim rezultat!!! bilo prijateljska ili službena tekma ja zahtjevam ozbiljan pristup. eksperimenti s tatkikama su prihvatljivi i s igračima koji zaslužuju biti u repci
ne mirim s s nikojim tipom neozbiljnosti
nisam prelazio ni prijašnjim izbornicima preko prijašnjih gafova.
želim ozbiljnog izbornika makar sve gubio al s ozbiljnošću će doći i rezultati jer se radi kako spada s igračima.
moje mišljenje, ja tako gledam stvari a sad kako će drugi ne zanima me.
čekam kraj tekme pa da razmislim šta ću s glasom.

EDIT:jednostavno ne možeš udovoljit svima. uvijek će bit netko tko će biti protiv trenutačnog izbornika i nešto će mu zamjerat. ja do sada nisam imao ništ protiv. za mene prijateljske tekme ne postoje kad je riječ o reprezentaciji jer je to prestavljanje nas svih. ja mislim da nećeš izgubit glasova radi ovoga. eventualno 2-3 koji gledaju stvari kao ja.
nadam se da razumiješ da ovo nije ništ osobno. ja nemam ništa protiv tebe.

Last edited by Moa1 at 11/7/2011 2:26:05 PM

This Post:
00
196358.120 in reply to 196358.119
Date: 11/7/2011 2:33:41 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ma ok je moa, imaš pravo na svoje mišljenje. samo aj budi faca i nađi mi u stvarnom svitu bilo koji sport di se u prijateljskim utakmicama nešto ne isprobava i i ne daje prilika mlađim potencijalima. naravno da je to realnost.

iskreno ne zanima me ta popularnost i taj %
ako radim dobar posal onda to može bit i 1%, ja ću bit zadovoljan
isto tako ovaj poraz je totalno nebitan, ka šta je bila pobjeda protiv srbije. nisam vidija da je to neko uopće tu spomenija, naravno da se ljudi samo javljaju u slučaju poraza

isto sam malo razočaran tobom, mislija sam da si pametan momak, da znaš šta je ljudska psihologija i kako motivirat ljude na daljni rad. ja se sićam dok je choda bija izbornik, slično je napravija s grbešom, da mu je šansu, i ja sam bija zahvalan radi toga i još sam žešće nastavija s treningom. zato sad znam da će tako napravit galeb i zobla i da će trenirat ono šta sam ih ja zamolija.

slobodno promini glas, dapače, drago mi je da ćeš ga prominit, jer ne tribam uza sebe ljude koji misle da je ovo bilo neozbiljno..

kad sam pita onih 28% da daju razlog čime nisu zadovoljni, mislija sam na prave razloge, a ne na ovo.. jer svako razuman ovo može svatit

pozdrav moa ;)

This Post:
00
196358.121 in reply to 196358.115
Date: 11/7/2011 2:47:52 PM
Overall Posts Rated:
10361036

Lp

zbog par tisućica? aha, fala lipa ako misliš da sam na taj nivo doša
da je to razlog onda bi danas prvi u postavi bija marijohov pejković..

jer kome bi volija donit koju tisućicu ako neću marijohu koji me postavija na ovu poziciju

dakle, skroz si krivo shvatija razlog radi kojih su danas zaigrali ovi igrači.
i žaj mi je ako ni ti ka ni moa ne to ne razumiš, mene je to bilo motiviralo za daljni trening grbeša, pa računam da će tako razmišljat i ostali manageri čiji su igrači danas zaigrali. ako se varam, ako im to ne motiv, onda šteta, bit će mi žaj šta sam se privarija

i tebi lijep pozdrav!

This Post:
00
196358.122 in reply to 196358.121
Date: 11/7/2011 2:50:07 PM
Overall Posts Rated:
10361036
šta se tiče same utakmice jedino ne mogu shvatit kako je njihov BŠ zabija 40 poena, a čuva ga je mazija koji je naš najbolji obrambeni igrač. jebeno

This Post:
00
196358.123 in reply to 196358.120
Date: 11/7/2011 2:51:00 PM
Overall Posts Rated:
637637
svi to rade u svim sportovima al opet ti bacaš RL i BB u isti koš kao kad si na forumu pitanja i odgovori reka liku da ode pogledat tekmu uživo pa nek se javi. ak nešto u ovoj igri nije potrbno to je provjera kak će se neki igrač uklopit jer će se uklopit ak je istrenirat kak spada. bar se ovdje ne mora prosipat ugled. dovoljno je što nam rade ovi u RL.
ok, vama su prijateljske nebitne, meni nisu. sad sam ja tebe razočaro jer ja 100% ozbiljno gledam na sve tekme? to je isto ko što si ti mene razočara s svojom ozbiljnošću i pristupom ovoj tekmi. znači 1:1 smo, nisi ništ bolji. šta su drugi radli radili su zato su i dobili glasove kakve su i dobili. tvoj gaf je puno manji od nekih drugih al mene ne zadovoljava ak nije 100% ozbiljno.
da tebe ne zanima popularnost ne bi ni potega to pitanje. sad kad ti se reklo sad odjednom te ne zanima.
tako ti to ide, kad sve ide kako treba svi šute. srbe si dobio jer si i pristupio kak spada. da si ko i danas istrča na teren dobio bi pasku od mene a i rezultat bi bio drukčiji.
slobodno promini glas, dapače, drago mi je da ćeš ga prominit, jer ne tribam uza sebe ljude koji misle da je ovo bilo neozbiljno..

nisam ni bia uz tebe, dao sam ti glas nakon srba i nakon što sam razmislio o svemu postignutom. reko ajd zaslužio je, u nekim je tekmama riskira i pokuša je nešt promjenit. jbg, kritičari su kritičari i javit će se kad im ne štima. dok šute znaš da radiš kak spada.
kad sam pita onih 28% da daju razlog čime nisu zadovoljni, mislija sam na prave razloge, a ne na ovo.. j

sad definitivno mijenjam glas jer očito da te je boljela ona stvar kako će ova današnja tekma završit. za tebe je ovaj poraz ne bitan, za mene nije.
pozz izborniče :)

This Post:
00
196358.124 in reply to 196358.123
Date: 11/7/2011 2:56:37 PM
Overall Posts Rated:
10361036
bija si uz mene jer si se ponudija da ćeš bit u stručnom stožeru. možeš pisat šta god oćeš u vezi ovoga danas i imat pravo na svoje mišljenje, al nemoj bit licemjer i lažljivac!

Advertisement