Ομολογώ πως βλέποντας το φύλλο αγώνα, νιώθω (εντός εισαγωγικών) "αδικήμένος" από το αποτελέσμα. Το να χάνει κάποιος παιχνίδι έχοντας σχεδόν τα διπλάσια ριμπάουντ, πρέπει να είναι επίτευγμα. Κατάφερα να μαντέψω και την άμυνα που θα έπαιζε ο αίαντας (κατά μεγάλο ποσοστό εκεί οφείλεται η μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ). Δεν μπορώ να πω με σιγουριά που κρίθηκε ο αγώνας. Αλλά το μάτι πάει στα πολλά λάθη και στις χαμένες βολές. Όσο για τους πάιχτες, βάση αξιολόγησης αδύναμος κρίκος ήταν αυτός που φοβόμουν. Ο SG μου. Το ανεξήξητο για μένα είναι ότι έκανα μόνο 5 σουτ παραπάνω.
Τελοσπάντων....that's life!!! Νομίζω πως δεν πρέπει να έχω παράπονο από τον εαυτό μου για το πως διαχειρίστηκα το παίχνίδι. Από εκεί και πέρα...θα είμαι άδικος αν δεν αναγνωρίσω ότι ο αίαντας έχει κάνει τρομερή δουλειά τελευταία και τα αποτελέσματά του μόνο τυχαία δεν είναι. Φίλε συγχαρητήρια!!!! Μας έχεις εντυπωσιιάσει. Αν καταφέρεις να πάρεις και την άνοδο παίζοντας όλα τα playoff με μειωνέκτημα έδρας, τότε απλά θα μιλάμε για έπος. Εγώ στο εύχομαι πάντως (ελπίζω να μη με παρεξηγήσουν τα λιοντάρια)
Όσο αφορά τους υπόλοιπους...στον κόκκινο όμιλο έγιναν τα αναμενόμενα όσο και αν ο φίλος aris προσπάθησε να κάνει την έκπληξη.
Στη μάχη του υποβιβασμού...τερρορ νομίζω πως θα μπορούσες να μείνεις. Αλλά λίγο οι ατυχίες και λίγο ίσως τα προσωπικά λάθη, σου στοίχισαν. Ευχομαι να επανέλθεις δυνατότερος και σοφότερος.
Στο άλλο ζευγάρι ο heat όπως ανέμενα νίκησε. Τώρα υπάρχει ένα ακόμα ντέρμπι για σένα.
Για όσους δεν έχουμε άλλο αγώνα...κάνουμε έναν προγραμματισμό και περιμένουμε τη νέα σεζόν.
Last edited by sorazal at 8/11/2012 3:57:01 PM