BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > SEASON 21

SEASON 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224823.114 in reply to 224823.105
Date: 9/21/2012 5:11:12 AM
Overall Posts Rated:
3737
Kαι λιγα λόγια για Γκαλιτσιο -Καρασταματη-Ίσπογλου))

This Post:
00
224823.115 in reply to 224823.113
Date: 9/21/2012 6:50:46 AM
Overall Posts Rated:
9595
Έχω βάθος στον πάγκο αγόρι μου....

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
22
224823.120 in reply to 224823.115
Date: 9/22/2012 6:13:39 AM
Skinheads bc
III.14
Overall Posts Rated:
7070
Παμε προβλεψεις για τα σημερινα ματσακια
bilaris N.Kosmos
πολυ δυνατο ματσακι,πιστευω πως ευκολα δυσκολα ο γηπεδουχος θα παρει τη νικη λογω πιο ολοκληρωμενου ροστερ και καλυτερων αγ.καταστασεων
byrwniakos aris 7 hills
δυσκολη εξοδος για το πρωτοπορο των κοκκινων στη καυτη εδρα palai sto texas,καλη ομαδα ο aris αλλα δε θεωρω οτι μπορει να κανει την εκπληξη στο σκληροτραχηλο byrwniako,νικη για τους φιλοξενουμενους λοιπον εδω
DK ALLSTARS Alliens
παιχνιδακι φωτια και για τους δυο που προσπαθουν να πλασαριστουν στη τετραδα,πιο κοντα στη νικη βλεπω τους γηπεδουχους λογω εδρας και λιγο καλυτερου ροστερ απο το φιλοξενουμενο
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ELPATRON REDS
αλλο ενα ντερμπακι με το γηπεδουχο να εχει εξαντλησει τους παιχτες λογω κυπελλου,και το φιλοξενουμενο να κανει προσπαθειες να ξεκολλησει απο τις θεσεις των play out,αν κατεβει με πληρης ροστερ ο γηπεδουχος ειναι πιο κοντα στη νικη,αλλα θα γινει πολυ δυσκολα λογω κακων αγ.καταστασεων
zapatistas45 RIGOTEAM
νομιζω πως ηρθε η ωρα του γηπεδουχου να σπασει το ροδι,πολυ σκληρο ματσακι θα δουνε οι φιλαθλοι στο παρκε και κρινοντας οτι ο γηπεδουχος δεν εχει αλλα περιθωρια απωλειας βαθμων θα παρει το ματσακι εστω και δυσκολα
Skinheads bc Nosferatu Team
και παμε στα δικα μας...στη καυτη εδρα του πρωτοπορου και αηττητου Nosferatou παμε σημερα να μετρησουμε δυναμεις,με καλες αγ.καταστασεις και με υγιες ροστερ και οι δυο ομαδες,για την ομαδα μου θα ειναι ενα τεστ για να δω τις αδυναμιες που ισως εχω σε καποιες θεσεις,νομιζω οτι το ματσακι θα κριθει στις λεπτομερειες και στις τακτικες των δυο μανατζερ,εμεις θα κατεβουμε να σπασουμε την εδρα και να συνεχισουμε το καλο σερι που εχουμε,θα στηριξω τη νικη της ομαδας μου και νομιζω πως μπορουμε να τη κανουμε.......η λογικη φυσικα λεει ασσος αλλα αν δε στηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
revence green devils!!!
εδω θα πεσουν κορμια,Δαυιδ εναντιον Γολιαθ,με πολυ ακριβο ροστερ ο φιλοξενουμενος θα προσπαθησει να ντουμπλαρει τις νικες του,απεναντι σε μια ομαδα που μου γεμιζει πιο πολυ το ματι,θα στηριξω το γηπεδουχο λογω εδρας και καλυτερων αγ.καταστασεων,νομιζω πως η νικη θα ειναι πολυ οριακη και δυσκολη αν επιτευχθει
POM.... White Wolves
τελευταιο παιχνιδακι για σημερα,,,,αρκετα πονηρο ματσακι και για τις δυο ομαδες,δυνατη εδρα οι λυκοι αλλα με μια πολυ σημαντικη απωλεια του Mirosław Skruch....σε αντιθεση με τους φιλοξενουμενους που διαθετουν πιο ορθολογικο ροστερ,νομιζω πως οι φιλοξενουμενοι μπορουν να αποδρασουν με τη νικη και θεωρω πως θα το κανουν χωρις να θελω να πικρανω το φιλο μου το Βασιλη
Aυτα λοιπον....αντε καλο Σ/Κ να εχουμε

This Post:
00
224823.121 in reply to 224823.120
Date: 9/22/2012 1:15:30 PM
Skinheads bc
III.14
Overall Posts Rated:
7070
παλι κουβας,με πρωτο και καλυτερο το δικο μου παιχνιδι.....συγχαρητηρια ατο Nosferatu για τη νικη του,ηταν καλυτερη ομαδα και κερδισε δικαια....

This Post:
00
224823.122 in reply to 224823.121
Date: 9/22/2012 4:09:33 PM
Overall Posts Rated:
2222
μπραβο και στην rigoteam μετα απο ενισχυση εκανε και την παρθενικη της νικη στην ΙΙΙ.
Ο βυρωνιακος ηρθε και μας πηρε το διπλο στο "κλουβι" να πω την αληθεια δεν περιμενα να νικησω και προστατεψα και τον μεγιστο σοτο αφηνωντας τον ρεζερβα κατι που ισως μου κοστισε..αφου κατεβηκα με τακτικη μπας και "κλεψω" το ματς οχι τοσο να το κερδισω τεσπα μπραβο στον βυρωνιακο οπως και να εχει αλλωστε ειναι πολυ δυνατος! ο νοσφε βλεπω συνεχιζει ακαθεκτος!!

This Post:
00
224823.123 in reply to 224823.122
Date: 9/22/2012 4:34:26 PM
Overall Posts Rated:
3737
Χαμος ... σημερα εγινε η 1η σφαγη στον ομιλο ... Χυθηκε πολυ αιμα ,ντερμπι πρωτοπορων στις εδρες μας και μοιρασμενες νικες !!! Μπραβο στην Ριγκοτιμ που επιτελους ξεπαρθενιαστηκε και γενικα ενα μπραβο σε ολα τα παιδια γιατι φετος ο ομιλος γαμα.ει απλα ! Ακρως ανταγωνιστικος και δυνατος ολος ο ΙΙΙ.7

Καλη συνεχεια σε ολους

This Post:
00
224823.124 in reply to 224823.123
Date: 9/22/2012 10:25:36 PM
Overall Posts Rated:
3737
6 στα 8 ψιλοκουβαδιαστηκες !!! ενταξει στο δικο σου ματς πηγες συνειδητα με το διπλο γνωριζοντας τις πιθανοτητες αλλα ο green devils σε εστειλε κουβα !!!

Advertisement