Ισως να ειναι τα χειροτερα προγνωστικα που εχω δωσει ποτε,καθως ελειψα καιρο ωστοσο ενα ειναι το γεγονος,οτι επεστρεψα..I am back λοιπον και το πρωτο μου σουτ ας ειναι το χειροτερο καθως με προπονηση ολα θα φτιαξουν..Χαιρεταω ολους τους συνοδοιπορους μου και μπαινω στο ζουμι...
ΑΓΟΡ-ΔΟΧΑ:Οσο και να ελλειψα ο ασσος ειναι σιγουρος.Ειδικα μετα το δευτερο συνεχομενο καζο στο ολ σταρ πρεπει καποιος να αρχισει την εκδικηση μας...
Κυνηγοι-Λενιαρνιακος:Πολυ σοβαροι φετος σε ολη τη διαρκεια της σεζον οι κυνηγοι(σταθεροι δεν λεγεται αυτο?),οποτε δεν μπορω να φανταστω αλλο αποτελεσμα περα απο τον ασσο.Και εδω σεβαστη διαφορα.12+
Σερρες-Στονε:Ενα διπλο ειναι στην πορτα σου...Αν κερδισουν για λιγοτερο απο 20 ποντους θα μπω μεσα και θα τους κυνηγαω.Χασανε απο ολους εκτος απο μενα.Διπλο λοιπον.
Καμινια-Λιονταρια:Αν τα λιονταρια εμφανιστουν σοβαρα οπως δεν το συνηθιζουν θα κερδισουν.Αλλα επειδη εγω ειμαι φυσει αισοδοξος ανθρωπος,θα παω μαζι τους.Διπλο με 8-14
ΚΑΕ-Στανη:Απ τον εναν στον αλλον.Ποιον να διαλεξεις?Πιστευω λογω μποτ ανετος ο ασσος και οι 40 του χουνταμακι
Αστεριες-Αρης:Κανανε μερικα στραβοπατηματα οι αστεριες ωστοσο πιστευω αυτιο θα ειναι απολυτα σοβαροι και θα καθαρισουν ευκολα το ματσακι.Ασσος με 15+
Τσαμπιονς-Χερκουλες:Ρ:Νομιζω θα παω με το διπλο λογω της κυανολευκης ιδεας.Ενισχυμενοι και σοβαροι θα πανε να βαλουν ακομη μια νικη στο σακουλι της καλης φετινης τους πορειας
Αιζ-Δαδι:Λετε να κατεβω?Ηρθε η στιγμη της εκδικησης.Αν δεν χασω και φετος θα φαω το καπελο μου.Δλδ οχι εγω,ο Γιαννης που εχει μια μακρυα παραδοση ηττων και μαλιστα παντα μεσα σε μενα.Διπλο με 20+