A pg-nél is ua. problémám, az van, ami van, én utólag nem tudok már ezen módosítani. Azt viszont leszögezném, hogy a 9+ potenciálú játékosokra életpálya modellt kell majd tervezni. Azaz minden szupersztár vagy magasabb potú játékost 18 éves korától szigorú edzéstervvel kell ellátni, AMENNYIBEN azt szeretnénk, hogy esélye legyen majd az NT-re! Elsődlegesen persze az u21 követelményeihez igazítva az edzéseket.
A kiemelt résszel nem tudok egyet érteni. Ha NT- szeretnénk nevelni egy játékosból, akkor sajnos be kell látnunk, hogy nem feltétlenül olyan edzést kell kapjon, amivel ő lesz az U21 jolly jokere. Én is nevelgetek jelenleg egy játékost NT-re, és visszahallottam, hogy igen nagy csatározás folyt azért, hogy olyan edzést kapjon, amilyet kap, és ne olyat kelljen adnom, ami U21 MVP-re predesztinálná. Szóval, véleményem szerint, ha az NT scoutok eldöntik, hogy valakiből NT legyen, akkor az U21 kapitánynak le kell nyelni azt a békát, hogy nem feltétlenül lesz 1. számú U21 játékos belőle.
Szerintem itt függ össze az a dolog, amit kaygee kérdezett még az egyik első hozzászólásai egyikében, hogy hogyan képzeljük el a nagy válogatottal való együttműködést.
Last edited by tudi1948 at 4/22/2011 12:16:24 PM