Kövi hozzászólás. Dátum: 2012. 02. 08. 23:57:52
kaygee:”hogy elmondjam a véleményem, amit állítasz esélytelen.”
Mighty:” Szerintem ez rossz, hogy nem tudod analizálni a mintákat, és engem támadsz ehelyett.
Kaygee: „1. Te nem voltál itt, amikor ezeket a meccseket lejátszottuk. Nem tudhatod így, hogy a csapatszellem mekkora volt, így könnyű ötletelni, hogy az előtte nálunk folyó eszmecseréket nem tudod (ezt nem teljesen tudom, hogy mire gondolt kaygee, én így érteném….szerk.) Azt állítod, hogy a M.V-ban az offenzív játékot helyezzük előtérbe a defenzívvel szemben. Azt tudod például, hogy a hollandok ellen a legerősebb védő sorunk játszott?”
Mighty:” Hát igen, semmi offenzivitás. Így gondolom, ezzel ellentétben igazad van, hogy nem tudtam a csapatszellemetek, a játékosok formáit se, stb, csak annyit tudok,hogy a M.V kikapott, és Hollandia nyert. Emellett még láttam az értékeléseket, illetve, hogy Pastoor 31 pontot dobott (15-23 mezőnykísérletből)
kaygee:”2. Tudtam, hogy aki jelentkezik a M.V. vezetői poszjára, az előfogja venni Győzőt. Nem te vagy az első. Győző egyszer nem volt jó formában az elmúlt szezonba. Nem láttad, hogy milyen ötletelések folytak az előző szezonban, fogalmad sincs róla, de az én csapatomat kritizálod………
Mighty:”Nem kritizállak, csak nem értem, hogy miért nem szerezted meg a csapatodba egész szezon alatt. Egy válogatott edző feladata, hogy a válogatott keretet megpróbálja formában tartatni, vagy új csapatot keresni neki. 230k fizetés nem sok, hogy egy olyan játékost más csapatba elhelyezz, akire szükség lenne. És most megint 2-3 héten keresztül átadón volt, mielőtt apró pénzért Ausztriába vitték el, olcsón.
kaygee:” A kérdésem, kit?! Mint Győző, de ki még?”
Mighty:”G.Molnár? Vagy megint nincs formában?”
Dátum: 2012. 02. 09. 1:19:53
Mighty:” Szerintem ez rossz, hogy nem tudod analizálni a mintákat, és engem támadsz ehelyett.
kaygee:”Nem támadni akarlak, de milyen minta analizálásra gondolsz?Amit mondasz, az mind általános, de én úgy látom te tudnád a megoldást a problémáinkra. Konkrétumokat szeretnék tudni, nem ötleteket….Úgy tűnik számomra, hogy a te programod arra épül, hogy átnézed a régebbi mérkőzéseinket, amit akármelyik BB játékos meg tud csinálni. Ez mind múlt, mit gondolsz a későbbiekben? Akárki tud meccseket analizálni, és megmondani:Ó, ezt szerintem én biztos jobban csinálnám…”
Mighty:” válogatott edző feladata, hogy a válogatott keretet megpróbálja formában tartatni, vagy új csapatot keresni neki.”
kaygee:”Miért gondolod, hogy a sima menedzerek jobb formában tartják a játékosaikat, ha M.V. keret tagok? Vagy ez egy fajta „mágikus erő” lenne?
Mighty:”G.Molnár? Vagy megint nincs formában?”
kaygee:”Molnárral minden jó irányba halad. A maximális formája 5ös volt a szezon alatt……..
Még mindig arra lennék kíváncsi, hol a terv, amivel jobbá teszed a M.V.at? Akárki tud analizálni.AKÁRKI.