Joj, ti opet drviš po prijedlozima
Zaboravi, neće se ništa napraviti, ovako kako je, je zadnja i finalna verzija.
Mislim, ovo što ti ja govorim nije nikakva službena izjava, to je izjava ili mišljenje običnog korisnika, da ne bi nekaj krivo shvatio ovaj LA predznak.
kozmetičke izmjene u ekonomiji
Da ipak tu dam odgovor; tako nešto ne postoji, ekonomija u ovoj igri odn. uopće, ti radi po principu pomaka leptirovih krila, ala ti promijeniš neku naizgled sitnicu, i to suma sumarum ispadne ogromna promjena
Npr. spominjalo se dijeljenje para 2/3, 1/3, za kup utakmice, što zvuči kao sitnica, pa očigledno nije kada su taj sustav koji je već bio na snazi ukinuli, jer je davao ogromnu prednost jakim klubovima sa velikim dvoranama, naročito naspram novopridošlih igrača. To je samo jedan primjer, bilo je još inih koji su se primjenjivali u postocima ranga 1-3%, pa su predstavljali velike promjene. Uglavnom zaključak bi bio da je ekonomija
GLAVNI aspekt ove igre, i olako shvaćanje iste je poprilično laički pristup. Nikako ja to nisam mislio kao uvredu, nego sam samo htio dočarati ozbiljnost ekonomije uopćenito.
Last edited by LA-Kasie K. at 9/25/2012 2:25:50 AM
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing