A blank taktikáról annyi infom van, amit kaygee írt kintre, egyelőre tétmecscen biztosan nem alkalmaznám, barimeccsen ki lehet próbálni. Ha az élcsapatok gyakran használják, akkor biztosan van benne kakaó, bár ez szerintem NT-re jobban működhet, a sok multis játékos miatt.
Egy új felhasználót nem próbálnék meg rávenni, hogy U21-nek edzen. A kezdőtőke+alapstadion nagyon kevés ehhez, kell 2-3 szezon pénzgyűjtés+tapasztalat. Egyébként én abban bízok, hogyha nagyobb élet lesz a válogatott körül, akkor az érdeklődés is elmozdul pozitív irányba.
Érdekel engem is, hogy hogy fog működni a kinti támadás ilyen emberekkel, egyelőre azonban nem jelentém ki, hogy sorsdöntő meccsen alkalmaznék e ilyet, előbb fogd meg aztán kopaszd meg alapon.
A Trade-el az a baj, hogy rengeteg időt igényel. Nem tudom, egész potnosan, hogy gondoltad ezt a válogatott körül legyen néhány ilyen ember dolgot. Egyébként sem hiszem, hogy a monsterek eltartására kellene berendezkedni, U21 szinten ilyenről meg nem is beszélhetünk.