Forum je bio najaktivniji kada je Srbija podeljena na dve struje. Te dve struje su se sukobile oko vodjenja reprezentacije i nacina treniranja mladih potencijala. Rezultati repke nisu bili zadovoljavajuci, pa se lako stvarao prostor za sukobe, kritike, rasprave. Trenutno, na celu repke su najsposobniji ljudi i sa tim se slaze vecina zajednice. Tako da sa te strane vise nema razloga za neke rasprave. Ranije se desavalo da na jednoj temi za vece se ispise preko 100 postova.... Mnogo menadzera koji su ranije bili vrlo aktivni na forumima vise ne igraju ovo. Tako da je i to jedan od razloga. Ovi novi koji dodju, ne nalete na neku aktivnost na forumu i verovatno zato ni nemaju naviku da postuju ili ga iscitavaju.E, sad ima tu jos milion razloga, koje su neki iznad i naveli.Ja trenutno provedem dnevno po 10-15 minuta na igri, osim kada trazim nekog igraca na TL ili ako mi se desi da hocu da pogledam tekmu, tada budem tu duze.Ni na chatu nije bolja situacija. Zakljucak: Treba nam neki sukob.
Forum je bio najaktivniji kada je Srbija podeljena na dve struje. Te dve struje su se sukobile oko vodjenja reprezentacije i nacina treniranja mladih potencijala. Rezultati repke nisu bili zadovoljavajuci, pa se lako stvarao prostor za sukobe, kritike, rasprave. Trenutno, na celu repke su najsposobniji ljudi i sa tim se slaze vecina zajednice. Tako da sa te strane vise nema razloga za neke rasprave. Ranije se desavalo da na jednoj temi za vece se ispise preko 100 postova.... Mnogo menadzera koji su ranije bili vrlo aktivni na forumima vise ne igraju ovo. Tako da je i to jedan od razloga. Ovi novi koji dodju, ne nalete na neku aktivnost na forumu i verovatno zato ni nemaju naviku da postuju ili ga iscitavaju.E, sad ima tu jos milion razloga, koje su neki iznad i naveli.Ja trenutno provedem dnevno po 10-15 minuta na igri, osim kada trazim nekog igraca na TL ili ako mi se desi da hocu da pogledam tekmu, tada budem tu duze.Ni na chatu nije bolja situacija. Zakljucak: Treba nam neki sukob. :DVratite mi krmka ili krastavog i eto vam opet zivog foruma :) :) :) :)
Forum je bio najaktivniji kada je Srbija podeljena na dve struje. Te dve struje su se sukobile oko vodjenja reprezentacije i nacina treniranja mladih potencijala. Rezultati repke nisu bili zadovoljavajuci, pa se lako stvarao prostor za sukobe, kritike, rasprave. Trenutno, na celu repke su najsposobniji ljudi i sa tim se slaze vecina zajednice. Tako da sa te strane vise nema razloga za neke rasprave. Ranije se desavalo da na jednoj temi za vece se ispise preko 100 postova.... Mnogo menadzera koji su ranije bili vrlo aktivni na forumima vise ne igraju ovo. Tako da je i to jedan od razloga. Ovi novi koji dodju, ne nalete na neku aktivnost na forumu i verovatno zato ni nemaju naviku da postuju ili ga iscitavaju.E, sad ima tu jos milion razloga, koje su neki iznad i naveli.Ja trenutno provedem dnevno po 10-15 minuta na igri, osim kada trazim nekog igraca na TL ili ako mi se desi da hocu da pogledam tekmu, tada budem tu duze.Ni na chatu nije bolja situacija. Zakljucak: Treba nam neki sukob. :D