Teraz wszyscy prezesi twoich podopiecznych zaspamią ci skrzynkę z prośbami o szczegółowy plan treningu ;p
Właśnie m4ti, nie dostałem planu 3-letniego treningu
A co do wypowiedzi Myszy to zgadzam się z tym, że jeżeli ktoś decyduje się na trenowanie kogoś pod kadrę (potencjalnie) to chciałby wiedzieć mniej więcej jak ten trening będzie się w przeciągu sezon rozkładał. Ustawianie treningu pod jednego zawodnika to już jest jakieś "poświęcenie" (z tego co mi się wydaje) i chcąc zmniejszyć negatywne skutki tego "poświęcenia" lepiej wiedzieć więcej jak ten trening w najbliższym czasie będzie wyglądał niż mniej. By jak najmniej tracić na pozostałych trenowanych (niejako przy okazji) zawodnikach. Nie mówię tutaj o wybieganiu w przyszłość na lata/sezony ale chociaż na jeden albo choć kilka tygodni naprzód. Tylko tyle oczekujemy, jak mi się zdaje.
Ja np. oczekując na maila od m4tiego sam powziąłem jakieś kroki decyzyjne, zabiegając o i w efekcie sprowadzając zawodnika zbliżonego w umiejętnościach do mojej gwiazdki po to, by gdy już (jakiekolwiek) sugestie od m4tiego wpłyną to i ten drugi podczas realizacji zaproponowanego przez skauta treningu nie będzie nijak "poszkodowany".