BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.116 in reply to 135921.115
Date: 6/5/2010 6:23:07 AM
Overall Posts Rated:
4141
Είναι νομίζω η σειρά μου να διαφωνήσω με τον προλαλήσαντα!

Αστερίες- Σέρρες πιστεύω θα είναι διπλό, οι Αστερίες έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερα στατιστικά, καλύτερη μέση φόρμα κτλ.Όχι ότι η Σέρρες έχουν κακή ομάδα, αν ο Στέφανος δεν κατέβει αδιάφορος τους έχει με 10 πόντους διαφορά

Νίκη-Καμίνια: Καλύτερη ομάδα τα Καμίνια, καλύτερες φόρμες, παίζουν και εντός, η Νίκη έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρει, πιθανότατα θα έχουμε μεγάλο σκορ στο μάτς αυτό, με τον άσσο στο 8-16 πόντους διαφορά (να δώσω και εγώ μια περιεργή διαφορά, όπως αυτές που δίνει ο Χάρης και πέφτει μέσα! :-p)

Αιζ-Κυνηγοί: Καλύτερη οι Αιζ, αν προσέξουν και τα ριμπάουντ πιστεύω οτι το έχουν το διπλό, άλλα μέχρι 10 πόντους διαφορά...

Στα υπόλοιπα μάτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικρατήσουν τα λογικά φαβορί...

This Post:
00
135921.117 in reply to 135921.116
Date: 6/5/2010 1:35:18 PM
Overall Posts Rated:
1717
Επεσα πολυ εξω στις προβλεψεις μου αυτη την αγωνιστικη..συμβαινουν και αυτα..για να δουμε τι εγινε σημερα..
εκπληξη μεγαλη για μενα η νικη των κυνηγων επι των Αιζ και ειδικα με την ιδια προσπαθεια..παρ'αυτα δυσκολα μπορει να χαθει η τριτη θεση για τους Αιζ ενω γινεται μαχη για την τεταρτη θεση...τελικα η καε δεν με δικαιωσε αλλα επαιζε με μικροτερη προσπαθεια και εχασε απο τα καμινια που εκλεψε αλλο ενα παιχνιδι με την διαθεση..ο Αγορ μπορει ευκολα οπως και το περιμεναμε ενω η ομαδα καταφερε να κερδισει μια πολυ καλη ομαδα εκτος εδρας και με μικροτερη προσπαθεια..εξασφαλισαμε την δευτερη θεση και μαθηματικα και παμε πλεον με το μυαλο στα πλευ οφ..
απο τον απεναντι ομιλο ειχαμε την ηττα των νταντι των απουσιων που απλα ετοιμαζονται για τα πλευ οφ και ευκολες νικες για τα υπολοιπα φαβορι..
για MVP ψηφιζω Glazer απο γουρουνια,Linan απο καμινια και Anastasakis απο Αστεριες..

This Post:
00
135921.118 in reply to 135921.116
Date: 6/5/2010 1:56:03 PM
Overall Posts Rated:
7676
Αυτο που φαινεται στην στηλη μας ειναι οτι αποκταμε ολοενα και καινουργιους ειδικους...Πολυ σωστες προβλεψεις απο τον fireblaze ενω ο Στεφανος αυτην την αγωνιστικη την πατησε(οπως και γω την προηγουμενη)..Τα δικα μας παιχνιδια δεν πιανονται...Αλλα οπως και να εχει τους εστειλα ολους κουβα...κοστισαν πιστευω οι δυο φυγες στην ομαδα αλλα υποσχομαι στους οπαδους μας οτι ειναι για το καλο μας..Αυτα προς το παρον...

Υ.Σ.Φουντωνουν συμφωνα με πληροφοριες της στηλης τα πμ και τα μσν αναμεσα σε προπονητες...Το πρωταθλημα εχει παρει πραγματικα φωτια..Επονται τα καλυτερα ;)

This Post:
00
135921.119 in reply to 135921.118
Date: 6/7/2010 4:44:38 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα σε όλους,

Όλοι πέσαμε έξω την προηγούμενη αγωνιστική με τον Αιζ να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα στην βαθμολογία μέχρι το τέλος...Οι δυο πρώτες θέσεις και στους δύο ομίλους έχουν κριθεί, στον δικό μας εκκρεμούν οι θέσεις 3-5 με πολλά ντέρμπι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά πιστεύω ο Αίζ έχει καλύτερη ομάδα από τους από κάτω και την έχει την τρίτη θέση...Όσον αφορά τα αυριανα, πιστεύω οι έδρες θα μιλήσουν και θα νικήσουν άνετα οι εντός, ενώ από απέναντί θα υπερισχύσουν οι εκτός (με εξαίρεση τα Λιοντάρια)

Υ.Γ.: Τι γίνεται με τα πμ και τα μσν???Γίνονται διαβουλεύσεις κάτω από το τραπέζι και έχετε μαγειρέψει τα play-off εν αγνοία μου? :-ppp

This Post:
00
135921.120 in reply to 135921.119
Date: 6/8/2010 5:46:45 AM
Overall Posts Rated:
7676
Μαλιστα...Πολυ επιγραμματικα προγνωστικα για μια αγωνιστικη τοοοσο σοβαρη...Βλεπω ολοι να κατεβαινουν με χαλαρες διαθεσεις για να κρατανε δυναμεις για τα πλει οφ..Πληροφοριες λενε οτι ΑΓΟΡ και Αστεριες εχουν ηδη ξεκινησει προπονησεις σε τοπικα beach bar Για να χαλαρωσουν τους παικτες τους,οπου φυσικα ο γνωστος γοης Μπαλμασεντα παρασυρεται σε απρεπεις πραξεις.Αυτο πιστευω θα τους στοιχησει και στα επομενα ματς οι ομαδες θα παιξουν ρακετες και οχι μπασκετ..Οι δε υπολειπες μικρες ομαδουλες που ακομη παλευουμε για μια θεση στον ηλιο(οπου ηλιος βαλε πλει οφ)αναγκαζομαστε να ταζουμε μεγαλα πριμ στα αστερια μας για να κανουν προπονηση οταν οι συναδελφοι τους κανουν μπανιο...Ετσι βλεπουμε μεσα σε ολη αυητν την συγχηση να επικρατουν τελικα οι εδρες,με δυσκολα παιχνιδια τις επισκεψεις Κυνηγων και Σερρων.Εκει μπορει να γινει η εκπληξη ωστοσο το πρωτης επιλογης σημειο ειναι ο ασσος.

Υ.Γ.Αν ξαφνικα ο Περκιομαικι ψηλωσει και γινει all aroun,ο Παπακωσταντινου βγαλει μαλλια και ο Γκρινιων ξανθηνει λιγο να ξερεις ειναι απο το καλοκαιρι...xD...Αλλωστε απο μικρος το ονειρο μου ηταν να γινω μαγειρας και τελικα εγινα προεδρος,τι να κανω που τα φερνει ετσι η ζωη?

This Post:
00
135921.121 in reply to 135921.120
Date: 6/8/2010 1:42:41 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αλλη μια αγωνιστικη με εκπληξεις..η στανη πηρε το διπλο μεσα στα γουρουνια με σωστη διαχειρηση της προσπαθειας και αυτο επιβεβαιωσε μια κουβεντα που ειχαμε με τον Χαρη για το ποσο καλους μανατζερ εχουμε στον ομιλο..επισης εκπληξη ηταν η νικη των μπουρουμπουμ επι του λενιαρνιακου..ετσι πηρε φωτια η 4η θεση για τους απεναντι..τα γουρουνια πηραν ευκολη νικη αλλα δυσκολα θα γλιτωσουν τον υποβιβασμο αφου θα αντιμετωπισουν πολυ δυνατους αντιπαλους ενω και οι μαγοι εδειξαν οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι στους τελικους και θα ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος..
στα δικα μας πολυ μεγαλη νικη για τους Αιζ..επεστρεψαν στις επιτυχιες και κερδισαν μια πολυ καλη ομαδα και με μικροτερη προσπαθεια..ο Αγορ συνεχισε το σερι κανοντας επειδηξη δυναμης..η νικη εκανε παρτυ με τον Αρη και η ομαδα μου τελος κερδισε εναν καλο αντιπαλο δοκιμαζοντας πραγματα για τα πλευ οφ..ο γουρλις στο 4 και ο αναστασακης στον 1 εκρυψαν την μπαλα..
αλλο ενα παιχνιδι το σαββατο και απο τριτη αρχιζουν τα καλα!!!

This Post:
00
135921.122 in reply to 135921.121
Date: 6/11/2010 5:24:22 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ενα και μονο ενα αξιο αναφορας παιχνιδι στον ομιλο μας καθως τα υπολειπα ειναι απο αδιαφορα εως αδιαφορα...

Κυνηγοι-Σερρες λοιπον...Οι κυνηγοι ειναι σε μετρια εως κακη αγωνιστικη κατασταση καθως δεν εχουν ουτε εναν παικτη καταρτισμενο..Απο την αλλη οι σερρες ειναι απο μετρια εως κακη αγωνιστικη κατασταση και περιμενουν τον Καλφογλου ν βγαλει τα καστανα απο τη φωτια..Οι σερρες υπερταιρουν σε ΔΜΙ και αν κερδισουν μπαινουν πλει οφ,κι ομως κατι μου λεει εδω να παω με την εδρα.Βασικα ηξερα οτι παιζαν αντιπαλοι αλλα δεν ηξερα σε ποια εδρα ετσι με το που ειδα τις αγωνιστικες καταστασεις ειπα η εδρα θα παρει το παιχνιδι..

Κατα τα αλλα...Ξεκιναει το μουντιαλ και μεις μπροστα στους υπολογιστες μας περιμενουμε απλα ν αρχισουν τα πλει οφ...Τα φαβορι φνηκαν ολη την χρονια,γιναν κινησεις μεταγραφικες στο τελειωμα απο ολους τους επιδοξους κοντραριστες του ΑΓΟΡ ενω ο απολυτος κυριαρχος του ομιλου φετος φαινεται αρκετα σιγουρος για αυτο που εχει.Οχι ηττες,οχι δηλωσεις,οχι μεταγραφες(οιχ σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες...!!)..Τα υπολειπα εντος του γηπεδου λεγομενα

This Post:
00
135921.123 in reply to 135921.122
Date: 6/11/2010 3:42:51 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και απο μένα!

Ειχα τρεχάματα με δουλειά τις τελευταίες ημέρες και δεν είχα χρόνο να γράψω, διαβάζω όμως με ευλάβεια ότι γράφετε! :-)))

Συμφωνώ με τον Χάρη, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στο Κυνηγοι-Σερρες...Σωστά αυτά με την αγωνιστική κατάσταση, να προσθέσω ότι οι Κυνηγοί φαίνονται χειρότεροι στον αμυντικό τομέα αλλά καλύτεροι στον επιθετικό...Οριακό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι Σέρρες έχουν καλύτερη ομάδα και θα αποτελέσουν τον αντίπαλο μου στα play-off!

Υπάρχει βέβαια και το ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, οπότε δεν πιστεύω να αποκαλύψουν τα χαρτιά τους, αν και θα αποτελούσε μια καλή πρόβα τζεναράλε για τα play-off! ;-)

Το σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς είναι προ των πυλών, και επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, δεν θέλω να λέω και να ακούω μεγάλες κουβέντες...(πάντως μεταγραφές προσπαθώ να κάνω, πουλάω έναν παιχταρά μου! :-p) Τα play-off είναι ένας αγώνας είναι κάθε φορά, όλα μπορούν να γίνουν, πιστεύω ο πιο ισορροπημένος και διαβασμένος θα το σηκώσει το τιμημένο!

PS: Πάμε Ελλαδάρααααααα, Νίνης γκόλ και τους φάγαμε τους σχιστομάτηδες! :-))))

This Post:
00
135921.124 in reply to 135921.123
Date: 6/11/2010 3:59:32 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ποιες μεγαλες κουβεντες?Παμε μονο για την ανοδο...Πιστευω η ομαδαρα μου το εχει το πρωταθλημα..Θελουμε τον κοσμο διπλα μας και δυναμιτισμενο κλιμα..Mind games,mourinho-ferguson....Αντα να παρουμε λιγο τα πανω μας

This Post:
00
135921.125 in reply to 135921.124
Date: 6/12/2010 8:45:04 PM
Overall Posts Rated:
4141
Όσον αφορά αυτή την αγωνιστική, την αγωνιστική των τεταρτο-πεμπτων, έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, τα Καμίνια με μεγαλύτερη προσπάθεια πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη, και αποτελούν τον προσεχή μου αντίπαλο!Α να δούμε..

Επιπλέον, αυτή η αγωνιστική ήταν η χαρά των από κάτω, οι πρώτο-δεύτεροι και από τις δυο μεριές του..Ατλαντικού δεν πολυασχολήθηκαν με τα ματσάκια, με αναπληρωματικούς και χαλαρές διαθέσεις αρπάξατε την ευκαιρία σας, νικήσατε τους μεγάλους αντιπάλους και σας δώσαμε κάτι να έχετε να λέτε στα εγγόνια σας για τα κατορθωματα σας! :-PPP

Τέλος στο Αστερίες-Αίζ με μισές ομάδες και αναπληρωματικούς, οι μεγάλοι αντίπαλοι έδωσαν ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί, έμειναν κρυφά τα χαρτιά και την Τρίτη θα γίνει ο χαμός!

Καλά μάτς να έχουμε, και ο πρωταθλητής είναι καλεσμένος στο Ρεθυμνο για ρακές! ;-))))

This Post:
00
135921.126 in reply to 135921.125
Date: 6/12/2010 9:24:08 PM
Overall Posts Rated:
00
Σπάσαμε και το αήττητο του πρώτου :Ρ

Θεωρώ ήταν μία καλή σεζόν η φετινή για μένα. Ίσως αν είχα κάνει τις κινήσεις με τις μεταγραφές νωρίτερα να κατάφερνα κάτι καλύτερο αλλά είμαι ικανοποιημένος. Στόχος ήταν να μην πέσω απ' ευθείας και ευτυχώς τα κατάφερα. Μακάρι να τα καταφέρω τώρα και στα μπαράζ για να μείνω στον όμιλο κι ας δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.

Καλή επιτυχία στις ομάδες σας στα play-off ;)

Advertisement