Απογοητευομαι λιγο απο την πορεια της ομαδας και λουφαζω στην γωνια μου....Αλλα πιο πολυ απογοητευομαι απο το ελληνικο μπασκετ και την καταντια του γιατι το εχω ζησει απο μεσα και εχω δει τι σημαινει να εισαι πιο αμυαλος απ την μπασκετα.Να εισαι σε ενα ομαδικο αθλημα πιο μονος απο τον φυλακα της βασης του ΜΙΡ στο διαστημα.Για ακομη μια φορα ολοι αυτοι που με χιλιους δυο τροπους καταφεραν να φτασουν εκει που φτασαν δειξαν οτι το μονο που τιμανε ειναι ο εαυτουλης τους και η αναγκη τους να παρουν αυτοι ακομη μερικα βρωμικα δολλαρια.Ειναι πολλα τα λεφτα ε μητσο?Γιαννη?Μανωλη?Βασιλη?Θοδωρη?Παρα πολλα και σε κανουν να βλεπεις τα πραγματα ετσι οπως δεν ειναι.Μεγαλος μαγκας για ακομη μια φορα ο Λαζος που εδειξε οτι δεν μασαει τα λογια του ουτε σε αυτα ουτε στις πραξεις τους και εκανε αυτο που ενιωθε.Ειλικρινης ο Καιμακογλου αλλα Κωστη μου το να δεχθω οτι εκανα λαθος και να το συνεχισω ειναι πως να το χαρακτηρισω?Βλακεια?Ειναι μαλλον ο πιο απαλος χαρακτηρισμος.Ολοι ψαχνουν να κρυφτουν πισω απο κατι και δειχνουν ετσι το ποιον τους.Βγειτε λοιπον και παραδεχθειτε οτι η ψυχη σας ανηκει στο χρημα σας και οχι στο μπασκετ και αδειαστε μας τη γωνια οσο ειναι ακομη νωρις γιατι αν γινοταν κατι με καποιο μαγικο τροπο σε ανθρωπους που αγαπανε αυτο το αθλημα που σας ζει και τους λεγανε παιξε και θα παρεις το συμβολαιο του Σπανουλη τελειως ξαφνικα αλλα αν απεργησεις θα το χασεις για παντα θα πηγαινανε στο ποσειδωνιο να παιξουν.Σας βαρεθηκα λοιπον,οχι μονο εσας τους και καλα εκπροσωπους μας σε αυτον τον χωρο,ολους τους παρτακηδες ελληνες ,ε την δηθεν μας ελληνικη παιδεια...Τα χειροτερα μας αξιζουν..