Μάτζιος. Μεγάλο κεφάλαιο. Παίκτης που δέσποζε στις πρώτες θέσεις του global forum με τους πιο κακοπροπονημένους παίκτες.
Πλέον με 130 σύνολο χαρακτηριστικών βρίσκεται στην τρίτη θέση των Ελλήνων παικτών, πίσω από Κουφοντίνα και Φιλιπακόπουλο.
Πονοκέφαλος απίστευτος το που θα τον βάλω να παίξει. Πονοκέφαλος που συζήτησα πολλές φορές θυμάμαι με τον Τυφώνα.
Δεν έχει την περιμετρική άμυνα για τριάρι, δεν έχει το ριμπάουντ για τεσσάρι. Κι αυτή η εμβέλια τον καθιστά ανίσχυρο σε τρέξε και πρίνσετον. Συμφωνώ πως ψηλό με τέτοιο χειρισμό και πάσα δεν έχουμε, αλλά είναι σαν να έχω έναν PG με 12 χειρισμό και 17 ριμπάουντ. Όταν είδα πως ξεκίνησες να τον δουλεύεις, τότε τον πήρα πάλι. Να πω πως ο Μάτζιος είχε 10 ριμπάουντ, ο Μαρτίου τον πήγε 12 και αυτό είναι προς τιμή του. Αν είχε 3 λιγότερο χειρισμό και 3 παραπάνω ριμπάουντ, τότε θα μιλάαμε για άλλο παίκτη.
Εύχομαι για το καλό της Εθνικής μας, αν αναλάβεις, να σου βγει το παιχνίδι με τον Μάτζιο τεσσάρι, αλλά φοβάμαι πως θα έχουμε double score στα ριμπάουντ.
Πλέον το 15 στα βασικά ενός ψηλού δεν εγγυώνται καν ότι θα βρει θέση στο ρόστερ της Εθνικής μας, όχι ότι θα παίξει κιόλας.
Άσε που με την είσοδο του Γλινάτση και του Κακλαμανάκη, ο Μάτζιος δεν έχει πλέον θέση για μένα στο ρόστερ.
Πάνω σε αυτό είχε βασιστεί και μία παλαιότερη προσωπική μας συζήτηση, όταν σου εξέφρασα καλοπροαίρετα, σε διαβεβαιώ, κάποιες ανησυχίες μου για οικονομικά θέματα τη φετινή σεζόν.
Όσο αναφορά με τα Εμιράτα, ήταν το μεγαλύτερο βατερλώ μου από όλα τα παιχνίδια μου και τις 4 σεζόν. Είμαι πεπεισμένος πια πως αν είχα επιλέξει σπρώξιμο, θα το είχα αποφύγει. Για να ξέρετε κιόλας, εκεί είπα πως δεν θα κατέβω υποψήφιος φέτος. Ντράπηκα πάρα πολύ και το είχα γράψει και στο φόρουμ.
Τι να το κάνω το 14 στο εσωτερικό σκοράρισμα που βγάλαμε ή το 15!!! που βγάλαμε σε επόμενο παιχνίδι, όταν η ήττα αυτή μας καταδίκασε όλη τη χρονιά?
The secret of communication lies in defeat...