ja len nedokazem pochopit,ako niekto moze tvrdit,kto ma lepsi alebo horsi tim.
1,da sa urcit kvalita hraca podla platu? NIE,
2, da sa urcit kvalita hraca podla DMI? NIE,
3,da sa urcit kvalita hraca podla pozapasoveho ratingu? NIE.
ano,moze to vsetko napomoct k celkovemu odhadu hraca,ale urcite nie k tomu,ci mozme povedat ci je lepsi superov hrac ako nas hrac, Priklad ich António Silves ma obrovsky plat, v top forme ma DMI cez 5M a ratingy okolo 20,ale je to dobry hrac? NIE, u nas by hral tak max v C "repre".
4,da sa urcit kvalita hraca podla skillov? ANO a teda,mozeme urcit kvalitu superov a nas ked nevidime skilly? NIE
Podla mna mame v repre vela dobrych hracov a myslim, ze hlavne CR ukazuje,ze nie je dolezite mat v time monstra s 400tis platmi,ale hlavne kvalitne vytrenovanych multiskill hracov kludne aj s platom do 200tis. a ked tu niekto tvrdi,ze takychto hracov mame malo, tak by ich mal zacat trenovat,lebo tazko dobehneme spicku,ked sa do treningu repre hracov zapaja mozno 10 manazerov zo slovenska a skutocne sa ich da napocitat na prstoch oboch ruk. netreba teda len kritizovat,ale aj prilozit ruku k dielu. sam psycho vytrenoval do repre 2 kvalitnych hracov a sam viem,ze by ich vytrenoval este viac,ale tazko je vsetko sklbit s financiami,klubom a pod. predstavme si,keby aspon 10% manazerov trenovalo potencionalneho repre hraca,to by hned bolo hracov na vyber co ?a nemuseli by sme zivorit ked ma nahodou 1-2 hraci zlu formu pripadne zranenia.
K turnaju: myslim,ze psycho odohral dobry turnaj, bohuzial nas polozili formy v tu najhorsiu dobu,prispeli k tomu aj zranenia a neskore vyliecenia ci dohnania foriem a samozrejme aj dnesne CT od portugalcov. tim mame zatial celkom obstojny a pri troche stastia verim,ze by sme to dotiahli kludne aj do finale,ale plati vsetko co som pisal vyssie a ak nam vypadnu 2-3 klucovi hraci,nemame za nich nahradu a to vobec nie je psychova vina.
dakujem za vyjadrenie :)