ben hiç izleyemedim yeni kadroyu. ama eğer gençler milli takım sorumluluğunu taşımayı öğreneceklerse en iyi böyle öğrenirler. abiler yükü taşısın, gençler de baka baka öğrensinlerle olmaz bu iş. baka baka makarna yapmayı bile öğrenemezsin.
gençler potansiyelli gençler. iş yapacaklarsa yaparlar. sonuçta bir jenerasyon böyle doğar. bir iki şampiyona gümbürtüye gider tabii ama gitsin. neticede abiler de elit takım olma sınavlarını pek veremiyorlardı ve el boş dönülüyordu. evimizdeki şampiyonalarda başarıları kazandık fakat onun dışında yapabileceğimiz çok iyi işleri de yapamadık. güven veren bir takım değildik. keremli hidayetli jenerasyon ölmüş müydü? yoo, daha gideri vardı. peki doğuş balbay'ın filan sıfır dakika oynamasıyla yeni milli takım nasıl oluşacaktı?
şöyle bir bakıyorsun kadroya. evet bir sırbistan'ın yarısı olamazlar gibi. sonuçta sırbistan da 2009'dan beri mi ne yeni jenerasyon ile oynuyor ve gümbür gümbür bir ekol istikrarını devam ettiriyorlar.
hmm, karşılaştırmamın bile ne kadar saçma olduğunu şimdi anlıyorum. biz ne zaman bir standart tutturabildik ki? bence yine fena halde gazla çalışırız abi (: salla, böylesi güzel !