Е колко пък финала да си играл с домакинско предимство като го введоха преди сезон/два? Аз не съм казал, че не се усеща, но лично според мен има как да се засили. А още по-интересно би било силата на доакинското предимство да се направи според посещаемостта в залата. Клкото по-пълнати е залата, толкова по-силно ти е домакинството /поне такава е логиката/. Аз миналия сезон в 3та точно така станах шампион, точно преди да затвори трансферния прозорец за плейофите взех 2ма добри за 3та играчи и от 4та позиция станах шампион Да, тук говорим за много ниско ниво, но пак казвам, че говорим принципно. Снощи като гост бих досегашния 2ри отбор в потока и то без 1 от основните ми играчи. Много див мач... Като гледам пак статистиката просто не знам как съм победил... Ако не бях подценил Розите сега щях да съм с 11-7 и щях твърдо да съм на 2ра позиция преди плейофите и то с добър ентусиазъм, така че на 1/4-финала да имам шанс за победа с домакинското предимство. Е, така както вчера играта ми подари победа, тогава загубих, така че няма какво да се сърдя. Като цяло за 1ви сезон във 2ра да държа 2/3 място в края на сезона мисля, че не е никак зле. Да не говорим, че не ми се наддаваше за доминиканеца дето Сашо го взе - може да не е голяма сила, но със сигурност щеше да свърши работа...