Mislim da nama sve ide na ruku, da je ovo ono takmicenje kad sve ide po loju.
Nismo mogli lakseg protivnika da dobijemo u 1/2 finalu, realno.Ukoliko prodjemo u finale, opet, mislim da nam Spanija mnogo vise lezi od onih silnih atleta.
Drugo, Gasol ne moze bolje od onog sinoc, dok Parker i drugari ne mogu gore...ima tu i to istrosenosti, pre svega mislim da su se Spanci emotivno ispraznili, kao mi onomad, kad smo pobedili Hrvate u rukometu u 1/2 finalu, te nismo ni postojali u finalu.
Naravno, furija je furija, imaju jako izrazen temperament, te se to kod njih nece desiti...
Sto se vecerasnjeg meci tice, igramo protiv ekipe, koju bi u svakoj drugoj prilici lagano dobili.Ovako, iako je 1/2 finale, pritisak je na nasim igracima, doduse manji no protiv Ceha i Finaca.
Litvanci su fizicki jaci od nas, nema spora, imaju tu neku mentalnu snagu tima i ne odustaju od pick and roll igre, koju mogu besomucno da vrte.
Ipak, imamo znatno duzu klupu od njih, treba drzati tempo i sacekati 5min kada ce oni pasti, a to mora neminovno da se desi.
Misljenja sam da ce Bogdan veceras pokazati pravo lice.Do sada je igrao sa rezervom, nekako se nije "opustio" do kraja, vidim da je opusten, ima taj mentalitet, siguran sam da ce biti pravi kad zatreba.