Καλησπέρα και απο μένα!
Ειχα τρεχάματα με δουλειά τις τελευταίες ημέρες και δεν είχα χρόνο να γράψω, διαβάζω όμως με ευλάβεια ότι γράφετε! :-)))
Συμφωνώ με τον Χάρη, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στο Κυνηγοι-Σερρες...Σωστά αυτά με την αγωνιστική κατάσταση, να προσθέσω ότι οι Κυνηγοί φαίνονται χειρότεροι στον αμυντικό τομέα αλλά καλύτεροι στον επιθετικό...Οριακό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι οι Σέρρες έχουν καλύτερη ομάδα και θα αποτελέσουν τον αντίπαλο μου στα play-off!
Υπάρχει βέβαια και το ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, οπότε δεν πιστεύω να αποκαλύψουν τα χαρτιά τους, αν και θα αποτελούσε μια καλή πρόβα τζεναράλε για τα play-off! ;-)
Το σημαντικότερο κομμάτι της χρονιάς είναι προ των πυλών, και επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, δεν θέλω να λέω και να ακούω μεγάλες κουβέντες...(πάντως μεταγραφές προσπαθώ να κάνω, πουλάω έναν παιχταρά μου! :-p) Τα play-off είναι ένας αγώνας είναι κάθε φορά, όλα μπορούν να γίνουν, πιστεύω ο πιο ισορροπημένος και διαβασμένος θα το σηκώσει το τιμημένο!
PS: Πάμε Ελλαδάρααααααα, Νίνης γκόλ και τους φάγαμε τους σχιστομάτηδες! :-))))