BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.117 in reply to 206172.116
Date: 2/13/2012 2:23:05 PM
Overall Posts Rated:
302302
καταλαβα ειμαστε μερικες εκατομμυρια εβδομαδες προπονησης πισω...

αντε να δουμε τι θα δουμε και φετος...εμενα που η ομαδα εβγαλε χειροτερο ριμπαουντ και απο τους αντιπαλους που επαιζαν κινηση τι να πω???

πραγματικα τα πραγματα πολυ θολα

This Post:
33
206172.120 in reply to 206172.119
Date: 2/14/2012 5:42:32 AM
Overall Posts Rated:
10001000
συγχαρητήρια φίλε,

πραγματικά βλέπω πως ψήφισαν πολύ λίγα άτομα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

άποψη μου είναι πως αν θέλουμε να προοδεύσουμε πρέπει να φέρουμε χρήστες πιο κοντά και να επενδύσουμε πάνω τους.

αγροκτήματα δεν μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά.δεν κατά πόσο επιτρέπονται βέβαια ούτως ή άλλως.αλλά ακόμα κι αν επιτρέπονται,δεν τα θέλουμε.

εγώ σε ψήφισα γιατί έχουμε μιλήσει.και επειδή ξέρω ότι παρακολουθείς παίκτη μου κανονικότατα όπως θα έπρεπε.

από εκεί και έπειτα θα ήθελα να δώ 2 πραγματάκια.

1)να δημιουγηθεί ένα θέμα όπου θα αναφέρονται χοντρικά τα στάνταρ που χρειάζονται με σκιλς ανά ηλικία προκειμένου ένας παίκτης να ελπίζει για εθνική

2)ένα νέο νήμα για την ταχύτητα προπόνησης

3)να λέμε τα πάντα που υπάρχουν στο μυαλό του τιμ,ώστε διδακτικά να βελτιωνόμαστε.
από επιλογή χημείας του ρόστερ,μέχρι οτιδήποτε άλλο.

γενικά για εμένα 3 στόχοι υπάρχουν πάνοτε για έναν εθνικό προπονητή.

1)αποτελέσματα
2)παρακολούθηση παικτών και καλές προπονήσεις
3)ενεργός ο προπονητής στα φόρουμ της εθνικής

για εμένα το λιγότερο σημαντικό είναι το πρώτο!
και πιο σημαντικό είναι το δεύτερο.

λοιπόν ετούτα.

ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που γράφω και επλίζω να έρθουν και άλλοι πολλοί!

καλή επιτυχία φίλε στο έργο σου!

This Post:
00
206172.121 in reply to 206172.120
Date: 2/14/2012 5:57:27 AM
Overall Posts Rated:
150150
να σαι καλά ρε Στέλιο γιατί βαριόμουν να τα γράφω όλα αυτά...
τώρα με ένα μπαλάκι ξεμπέρδεψα..:P

This Post:
00
206172.122 in reply to 206172.120
Date: 2/14/2012 6:09:50 AM
Overall Posts Rated:
173173
Αρχικά συγχαρητήρια στον Μαμου για την επανεκλογή του! Το πλήγμα στο κοινό των ψηφοφόρων ήταν τεράστιο αφού μειώθηκε κατά το αστρονομικό συνολικό αριθμό των εφτά (7) ψήφων από το σύνολο των ψήφων τη σεζόν 17. God bless the purification of greek community!

Τώρα σε αυτά που ανέφερε ο fay_stelaios σαν μέλος τους team της U21 να προσθέσω ένα προσωπικό σχόλιο (εννοείται χρίς καμία εμπάθεια , άλλωστε εχθές τα λέγαμε στο chat της U21) .
το 1ο είναι κάτι που χοντρικά μπορεί να γίνει ίσως και σαν sticky αν και κατά περιόδους στα φόρουμ έχουν δοθεί κάποιες εκτιμήσεις.
Το 2ο για την ταχύτητα προπόνησης είναι κάτι που θέλει χρόνο για έρευνα από κάποιους χρήστες. Εφόσον κάποιος με όρεξη και χρόνο βρεθεί θα μπορέσει με την συμμετοχή της υπόλοιπης κοινότητας για να του δίνουν στοιχεία να βγάλει κάποια αποτελέσματα μιας και η αλήθεια είναι πως το νήμα ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο φόρουμ της βοήθειας έχει μείνει πολύ πίσω με την πραγματικότητα. Απλά δεν είναι και τόσο στην αρμοδιότητα του προπονητή της εθνικής αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει προσκομίσει δεδομένων προπόνησης στον εθελοντή ερευνητή.
Όσον αφορά το 3ο , ευτυχώς σαν ελληνική κοινότητα έχουμε τον μεγάλο αριθμητολόγο , επιστήμονα , ερευνητή και σπουδαγμένο στο πανεπιστήμιο της ζωής με master στην επιβίωση στον δρόμο κύριο κύριο sarithin. Κατά καιρούς έχει γράψει σεντόνια αναλύσεων για τακτικές κτλ αλλά αυτοί που τα σχολίαζαν ήταν λίγοι και οι ίδιοι κάθε φορά (και για να μην φανώ ότι είμαι κάποιος σπουδαίους , εγώ δεν ήμουνα ένας από αυτούς). Θα μου πεις πως εντάξει δεν έχουν όλη την πολυτέλεια να αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο σε ένα δικτυακό παιχνίδι και είναι σεβαστό. Απλά κάποτε υπήρξαν υπαινιγμοί πως κάποιοι προτιμούσαν να στείλουν bb-mail στον sarithin και να ρωτήσουν για κάποια πράγματα "στα κρυφά" παρά να τα σχολιάσουν "φανερά" στο φόρουμ , και είναι λογικό αυτό να έχει αποθαρρύνει ίσως και ξενερώσει τον sarithin. Παρ'όλα αυτά γνωρίζω πως ακόμα και τώρα ο sarithin συνεχίζει την έρευνα που τόσο πολύ γουστάρει και οι καλές σχέσεις με το team της μεγάλης εθνικής έχει βοηθήσει σε σωστές επιλογές τακτικών.

Όσο για τους τρεις στόχους που έθεσες από όσο γνωρίζω με την επικοινωνία και την συνεργασία που έχουμε οι δύο εθνικές γίνεται όσο καλύτερη δουλειά μπορεί αλλά οι αρμόδιοι θα τα σχολιάσουν βαθύτερα.

Και πάλι συγχαρητήρια στον Μαμου , να ξέρεις πως πάντα εμείς θα έχουμε παραπάνω κόσμο στο chat , και καλά να πάθεις που επανεκλέχθηκες :P

This Post:
00
206172.123 in reply to 206172.121
Date: 2/14/2012 6:10:08 AM
Overall Posts Rated:
10001000
να σαι καλά ρε Στέλιο γιατί βαριόμουν να τα γράφω όλα αυτά...
τώρα με ένα μπαλάκι ξεμπέρδεψα..:P

xaxaxxaxa

τα ίδια μυαλά κουβαλάμε εμείς οι 2!
τι θα έλεγες εσύ!

γενικά θα πω κάτι.μέχρι να ανεβώ στον όμιλο ΙΙΙ.11 δεν ήξερα τι μου γινότανε ουσιαστικά.
και μόλις ήρθα σε αυτό τον όμιλο όπου υπήρχες εσύ και ο Πάνος που σχολιάζατε τα πάντα,και καλή παρέα κάνουμε και άλματα έχω κάνει.και δίπλα σε εμάς ακολουθούν και άλλα παιδιά.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ίδιο θα ήθελα να δω και εδώ!

και επειδή βλέπω ότι ο Μαμού είναι ενεργός πολύ,πιστεύω πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί....

αυτά...

This Post:
00
206172.124 in reply to 206172.122
Date: 2/14/2012 6:35:54 AM
Overall Posts Rated:
10001000
δεν αντιλέγω σε κάτι.απλά από την εμπειρεία που έχω από το χατρίκ,μπορώ εύκολα να δω ότι μπορουμέ να φέρουμε περισσότερο κόσμο στα κοινά της εθνικής.

κι αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος στόχος.

no active users,no real success!

και όταν βλέπω πα;ιδιά με όρεξη όπως ο Μαμού,εσύ,ο σαριντίν,ο Πάνος,ο Σπύρος κτλ είναι ευκαρία μεγάλη!

This Post:
00
206172.125 in reply to 206172.122
Date: 2/14/2012 7:19:11 AM
Overall Posts Rated:
231231
Άρα στην πραγματικότητα αυξήθηκαν οι ψηφοφόροι ή πρόλαβα και λερώθηκα πάλι...

This Post:
00
206172.126 in reply to 206172.124
Date: 2/14/2012 7:20:13 AM
Overall Posts Rated:
335335
γενικά θα πω κάτι.μέχρι να ανεβώ στον όμιλο ΙΙΙ.11 δεν ήξερα τι μου γινότανε ουσιαστικά.
και μόλις ήρθα σε αυτό τον όμιλο όπου υπήρχες εσύ και ο Πάνος που σχολιάζατε τα πάντα,και καλή παρέα κάνουμε και άλματα έχω κάνει.και δίπλα σε εμάς ακολουθούν και άλλα παιδιά.

δακρυσα :(

και επειδή βλέπω ότι ο Μαμού είναι ενεργός πολύ,πιστεύω πως κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί....

φαρμα μου ειναι,μην νομιζεις :P
να σου παω στοιχημα πως θα απαντηση τωρα..(ΜΑ & ΜΟΥ) :P

1)αποτελέσματα
2)παρακολούθηση παικτών και καλές προπονήσεις
3)ενεργός ο προπονητής στα φόρουμ της εθνικής

εγω απο τον εθνικο προπονητη..απαιτω μονο το 1..γινεται?
το 2 καλο ειναι να το βλεπουν αλλοι μανατζερς που τον πλεσιωνουν απο διπλα του..αλλα με μετρο και αυτο..
οσο για το 3..καλυτερο θα ηταν να ηταν ολοι οι υπολοιποι ενεργοι στο φορουμ παρα ο εθνικος προπονητης..

αρα ειναι καλυτερο να βρουμε πως μπορουμε να φερουμε περισσοτερους κοντα στην εθνικη..και το λεω αυτοο και δεν βγαζω εξω την ουρα μου γιατι ποτε δεν εχω μπει σε αυτο το κομματι στο παιχνιδι γιατι παντα κοιταω την παρτη της ομαδας μου!!

This Post:
00
206172.127 in reply to 206172.126
Date: 2/14/2012 7:45:59 AM
Overall Posts Rated:
10001000
οσο για το 3..καλυτερο θα ηταν να ηταν ολοι οι υπολοιποι ενεργοι στο φορουμ παρα ο εθνικος προπονητης..

αρα ειναι καλυτερο να βρουμε πως μπορουμε να φερουμε περισσοτερους κοντα στην εθνικη..και το λεω αυτοο και δεν βγαζω εξω την ουρα μου γιατι ποτε δεν εχω μπει σε αυτο το κομματι στο παιχνιδι γιατι παντα κοιταω την παρτη της ομαδας μου!!

ε τα ίδια λέμε....

Advertisement