Těch otázek je hodně, snad na něco nezapomenu :-)
1) toho PR guye nevím, podle mne se to nevyplatí a ztěží kdy přinese tolik, aby si vydělal na svůj plat, já i v dobách největší slávy měl jen level 2 a to proto, aby měl specialitu na venkovní zápasy, když jsem přestal hrát na výsledky, tak mi stačil minimální level. Jeho vliv na cokoli je zanedbatelný, ať na vstupné nebo na suvenýry.
2) arenu máš solidní, dokonce skoro připravenou na postup do první ligy, jen by to pak chtělo přistavět tak 1500 druhých nejlevnějších
3) musíš si správně pohrát se vstupným, v tvém případě v tuhle chvíli snížit, viděl bych to tak na 12/13 - 40 - 130 - 800 a celkově vždycky sledovat vstupné a případně zvyšovat/snižovat, když chodí plno/naopak ani náhodou plno
4) kolísavost návštěv - úplně nejdůležitějším faktorem pro návštěvu je vyhrát poslední ligové utkání, ale jsou i další menší vlivy, což vidíš v průzkumy mezi fanoušky, poslední TV zápas, poslední zápas s rivalem, dobré účinkování v poháru, velký vliv hraje taky předchozí sezona a to nejvíce poznají nováčci po postupu pozitivně a sestoupivší týmy negativně, kdy to výrazně ovlivňuje hlavně v první části další sezonu, děma posledníma 2 položkama v průzkumu mezi fanoušky bych si moc těžkou hlavu nedělal, vliv je minimální
5) suvenýry - těch dobrých čechů v týmu nemáš zrovna moc, je tam Kresta s platem 66k a další mají od 18k dolů, do toho výpočtu vstupují i platy, kdyby ti 4 cizinci s platy od 40k do 64k byli češi, asi by si to docela poznal na suvenýrech, nějakých možná 60-70k by si měl místo těch 50k. Ale nejlepší na to je mít reprezentanty čechy a úplně nejlepší vlastní odchovance (přidávají slušně, i když nehrají v repre). Byly doby, kdy jsem měl i přes 200 tis., momentálně mám 100k, ale to hlavně díky reprezentantům Hurdovi a Dvořákovi, ti mi to výrazně zvedají.
6) hodnota kádru - 6 mega?, když se na tvůj kádr dívám, tak promiň, ale k 6 megům nevím, jak by se dopočítal. Vidím, že jsi kdysi v draftu dostal Prachatického, to mohla být hvězda, škoda, že ses mu v tréninku intenzivně nevěnoval, dnes mohl mít cenu třeba 2 mega jen on sám, takhle má nejspíše hodnotu zlomkovou
7) docela by mě zajímalo co a koho trénuješ, když se dívám na tvůj tým, není mi to úplně jasné, tam je podle mne taky velký prostor ke zlepšení