μπαίνουμε στην τελική ευθεία. μπαλάκι σε όλους από εμένα. χάρηκα που είδα ποστς.
στους μπλε περιμένω επανάληψη του περσινού τελικού ανάμεσα σε Βόλο και Βομβάυ.
ο Βόλος είναι μια ομάδα με μεγάλη δύναμη στην ρακέτα. βασικά δεν τον κλείνεις εσωτερικά ούτε με 2-3 ζώνη. αλλά υπάρχει θέμα στην άμυνα στα δύσκολα ματς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την υπέρτατη υπέρβαση. δεδομένου λοιπόν ότι δεν έχει έδρα, δύσκολα να πάρει άνοδο.
η Βομβάυ του Δημήτρη τώρα θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα φτάσει Α2. μου αρέσει ο Δημήτρης σαν μάνατζερ γιατί δοκιμάζει πράγματα. δεν ξέρεις πότε και να θα πάει σε ζώνη. δεν ξέρεις αν θα σε παίξει μέσα ή έξω. διαθέτει και άμυνες και είναι εξαιρετικά σκληροτράχηλος. για μένα φαβορί για τελικό και βλέπουμε μετά. περιμένω να κυνηγήσει ενθουσιασμό πάντως όπως και πέρσι και αυτό είναι ένα ρίσκο, το οποίο όμως μάλλον πρέπει να το πάρει. αν το πάρει, κι αν στους τελικούς παίξει με έδρα, θα έχουμε τρελή μάχη. αν το πάρει, αλλά παίξει απέναντί μου, πάλι θα έχουμε μάχη. κοινώς, περιμένω ωραίους τελικούς με τον Δημήτρη παρών. και του εύχομαι προσωπικά να την πάρει αργά ή γρήγορα την άνοδο.
Χάρντ και Σαβούρα, δεν έχουν βάσιμες ελπίδες για άνοδο. θα πρέπει να έρθει το σύμπαν ανάποδα.
στους κόκκινους τώρα, δυστυχώς ο ΚΤΠ δεν το ρίσκαρε με αγορές σαν και πέρσι. βασικά δεν το πήρα χαμπάρι έγκαιρα, και έκαψα μια προπόνηση του κουτουρού έτσι.
ο Τιπ τώρα έχει καλή ομάδα κα ιτον σέβομαι πολύ σαν αντίπαλο. αλλά για να πάρει άνοδο θα πρέπει να σπάσει 3 έδρες. δύσκολα πράγματα αυτά. ωστόσο έχει μερίδιο στο όνειρο και θα το παλέψει. πιστεύω πως μπορεί να την στριμώξει την Πέλλα.
πάμε στην Πέλλα τώρα. ουσιαστικά μιλάμε για το ακριβότερο ρόστερ μακράν του 2ου. 410,000 σε μσιθούς περίπου αν δεν κάνω λάθος. εγώ πχ είμαι στις 257,000! εντυπωσίασε με την πορεία στο κύπελλο και την άνετη επικράτηση εντός έδρας απέναντι τόσο σε εμένα όσο και στον Δημήτρη. ενισχύθηκε και 2 παίκτες μετά, αλλά πούλησε και έναν. τις καινούργιες αναφορές της Πέλλας δεν τις ξέρουμε, αλλά υποθέτουμε ότι θα μας τρομάξουν. νιώθω ότι είμαι στο σκοτάδι με αυτή την ομάδα. το μόνο σίγουρο είναι ότι λογικά θα πρέπει να σπάσει 2 έδρες για να πάρει άνοδο. είναι ένα μειονέκτημα όπς και να το κάνουμε αυτό.
πάμε σε εμένα τώρα. φτηνότερο ρόστερ από τις άλλες 2 ομάδες φαβορί για την άνοδο, αλλά έχω την έδρα. θέμα στο βάθος σοβαρό ειδικά στους ψηλούς, και γενικά στο σκορ. αλλά δυνατή άμυνα που με την έδρα γίνεται ακόμα πιο δυνατή. έψαξα για αγορά, αλλά δεν βρήκα στα λεφτά που έχω κάτι καλό και το απέφυγα. με όπλο την άμυνα και βλέπουμε.
κατά τα άλλα, πιστεύω στον Ρετρό εγώ. έχει παίκτες η Ελευσίνα, και αν τα καταφέρει, ίσως μας εκπλήξει του χρόνου. αλλά έπρεπε να μας έχει εκπλήξει ήδη. αντίθετα ο Ρετρό είναι πιο έμπειρος και πιο απρόβλπετος και έχει και την έδρα. υπενθυμίζω ότι στις 2 νίκες κρίνεται η παραμονή.
καλά πλέι-οφς να έχουμε με συναρπαστικά ματς που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη. το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν καλές ομάδες και ο τελικός νικητής θα έχει να καμαρώνει για την επιτυχία του όποιος κι αν είναι αυτός.