Igen, hasraütöttem, olyanokat dobott ki nekem a nemrég itt ajánlott kalkulátor, hogy mindenki LeBron James lenne....
Tapasztalat, és valószínűség. Ezért írtam minimumot. Úgy gondolom, ezt minimum elérheti. Lehet többet is.
"Első évben passz, illetve védekezés, ha van értelme kint. Ha nem védekezés, akkor támadó tempó is mehet, vagy belső védekezés.
Második évben 2 pontos, belső védekezés, lepattanó. Amíg nem ér el 9-9-9-et. Az egy év figyelembe véve az eddigi törtfejlődéseket.
Harmadik éven valamennyi tempó jöhetne megint meg labdavezetés. Ez vinné a kétpontost is 11-re egy magas embernél.
Meg egy kis bv.
negyedik év: bv, és 2p. elérhet így 22 éves kora elejére bent egy 14-13-11-et. Kint is egy kellemes 9-10 tempót, passzt szintén, 1v1-ből is 8-9 minimum, ha nem több. Az új edzésrendszer nagyon viszi kiegyenlített játékos esetén a mellékskilleket, ez tapasztalat.
"
Ezt írtam. Igen, nem csak 1 év, de kettőnek sem nevezném, magas embereknél nagyon viszi a 2pontost a tempó meg 1v1.
"Ha nem védekezés, akkor támadó tempó is mehet, vagy belső védekezés. " Ha itt megkapja a támadó tempót, akkor később már azt nem kell. Tehát 1 szezon, plusz a támadóedzések csak valami elképesztő kinti skillekkel rendelkező centernél lehetnek. Ha van védekezés edzés, az viszi a belsőt is. Főleg magas embernél.