Tak ty nejlepší hráče pro příští sezónu mám už aktualizované, během zítřka a středy aktualizuju všechny hráče a obepíšu manažery 20letých s tím, co by měli ještě dotrénovat.
Pro příští rok budeme vybírat z následujících hráčů:
PG/SG:
Filip Sivek - téměř hotový hráč, ještě budou potřeba 2 skoky v OD
Andreas Schiestl - nemá vnějšek tak dobrý jako Sivek, ale výborné IS, potřebuje ještě 3 skoky v OD, poté přejít na JR a PA.
Jiří Váňa - slabinou nízké OD, ztrácí 4 skoky, jinak je docela v pohodě
Antonín Vladař - podobně jako Schiestl nízké OD, plus ještě chce 1-2 skoky v PA, nevýhodou 205 cm
František Lupač - trénink se Sivkem, u něj kromě 2 skoků v OD by se hodily ještě nějaké zlepšení JR
Martin Fárek - potřeboval by nejdřív pořádně jet 1v1, chtělo by to i skok v JR a OD
Rostislav Jurica - ztráta především v DR, nutné je 1v1
Dále tu je i pár borců o rok mladších:
Václav Radil - všechno v pohodě kromě OD, tam musí dohnat 6 skoků, na svůj ročník by ale mohl být připraven výborně
Lukáš Suchařípa - potřeboval by aspoň 2 skoky v OD, DR, JR i JS, opět spíše pro další ročník
Martin Vymětal - trénuje u mě v současné době PA, brzy přejde na dokončení 3 skoků v OD, ale připravován je až na další sezónu
Jakub Fiala - chybí dost skoků v JR a DR, pravděpodobně letos také nestihne
SF:
Martin Mareš - všechno OK, je tam pár drobností k vylepšení, ale budeme na něm stavět
Václav Auer - tomu chybí alespoň 3 skoky v JR, PA i OD
Patrik Kopal - slabinou velmi nízké REB, zapracovat se musí i na DR, JS a JR
PF/C:
Zdeněk Sosna - prakticky bez chyb, úžasné REB, trošičku chybí ID a IS (obojí tak jeden skok)
Nikolas Hrubeš - trochu nižší REB, ale také velmi kvalitní hráč
Martin Pištěk - opět velmi dobrý, k dokonalosti schází nějaké to IS a 1 skok v ID
Aleš Vidra - trénink s Pištěkem, chybí mu ID i IS (2-3 skoky)
Milan Helekal - musí zamakat na REB a IS, obojí tak 3 skoky
Jaroslav Filo - tam už toho chybí hodně, minimálně 5x IS, 4x ID a 1x REB
Josef Jelínek - totéž co u Fila
Celkově mám z týmu dobrý pocit, vyloženě slabé místo máme pouze na lavičce v SF a C.
Ještě zbývá pár na začátku horších hráčů neaktualizovanych, takže možná v seznamu budou ještě drobné změny...
Last edited by bigfive at 5/17/2016 2:15:36 AM