Türkiye - Ukrayna 93 - 81 (69594)Sıcağı sıcağına hemen yazayım istedim, Ukrayna engelini de Boğaziçi Savaşçıları'nın
(72267) salonunda maçın bazı anlarında zorlansakta geçmeyi başardık.
İlk 5 imiz :
Eray Hemengül
Erol Ergül
Kayahan Miran
Mesrur Titriz
Sefer Mansiz
Eray 3. çeyreğin başında sakatlandı ve tüm çeyrek oynamadı neredeyse ama son çeyrek dönerek görevini gerçekleştirdi. (Tek kaybettiğimiz çeyrekte bu çeyrek oldu)
Erol yine maçın en skoreri oldu, süper performans.
Kayahan tam görev adamı, her yere koşturuyor.
Mesrur ve Sefer, uzunlarımız maçı çözen isimler oldu. Özellikle son çeyrekte oyunun iki tarafını etkili oynayarak galibiyette çok önemli katkı sağladılar
Benchten bu karşılaşmada geçen karşılaşmalara göre hücumda beklenen desteği alamadık ne yazık ki. Toplam 71 dk 19 sayı (8/27 %)
Savunmamız maçın genelinde başarılıydı, taktik olarak planlar hedefler tuttu diyebilirim.
Beklentimin altında kalan kısım hücum oldu zaten açıkça söylemem gerekirse, analizleri yapıyorum. Genellikle maçı 2-3 defa daha hızlıca izliyorum maçlardan sonra. Milli Takım maçlarında uzun zamandır yaşamadığım heyecanı yaşadığımı da belirtmem lazım. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.
Grupta bugün oynanan diğer karşılaşmalar :
Gürcistan- Fransa 103 - 121İrlanda - Finlandiya 62 - 120Andorra - Çekya 52 - 82Sürpriz bir sonuç yok, böylece 2 namağlup takım kaldı Fransa ve Finlandiya. Türkiye olarak 2 galibiyet bir mağlubiyeti olan diğer takımlar Çekya ve Ukrayna ile takipte yer alıyoruz.
(Bu iki takımın da mağlubiyetleri bizden geliyor) Gürcistan, İrlanda, Andorra nın ise galibiyeti yok. Ligin altındaki bu takımların hiçbiriyle henüz oynamadığımızı belirtmek lazım.
Ligin kaderini belirleyecek takım Finlandiya olacak,
Öncelikle biz karşılaşıyoruz, sonrasında Fransa ile karşılaşacaklar. İlk 2 için haftaya galibiyet alıp sonraki hafta rahat rahat karşılaşmaları takip etmek süper olur.
Geçen hafta gibi bir küçük not bırakayım, Finlandiya hocasının Milli Takım başında 39. Sezonu ve 21 sezondur aralıksız görevin başında. Ligleri bizden ufak olsada bu şekilde güzel bir sistem oturttuğu aşikar.
Maç öncesi yine post atarım,
Sevgiler