Juraga je drvo s kojim se niti ništa drugo nije moglo napraviti...čudi me opće kako se netko uhvatio trenirati ga s obzirom na te rupe...
Andrija Juraga (
(53827787))
U manje-više sličnoj situaciji sam sa svojim Fantelom i Mihovličićem...Fantela je drvo koji ajde nije imao tako izražene rupe kao Juraga ali sam ga u početku proglasio neperspektivnim, ali pošto mi je trebalo dugoročno rješenje na back-up centru reko da mu dignem tih par skilova kad sam ionako trenirao unutarnje...
I onda je sezonu kasnije kao takav ispao dovoljno dobar da bude back-up u mladoj repci, ali se tu našao i Mihovličić koji je također bio u treningu ali godinu mlađi, i on je bio dovoljno dobar za rezervu...ali sad nakon sezonu i pol unutarnjih skilova lagano su nadrasli svoje uloge rezervi...Mihovličić ima IS/ID na 15, čak me izbornik upitao ako bi mogao još koji skil unutarnje obrane, ali sam ipak odbio jer je i tih 15 previše za superstar potencijal, a ne bi ga htio prodavati pošto-poto...dobro da sam im s vremenom digao nešto vanjskih skilova jer bi inače bili na rubu da budu beskorisni...
Ide još jedan trening unutarnjeg šuta jer se nadam da će ga Badurina dignuti a onda idem na vanjske...također mislim da je Fantela odtrenirao svoje za sad...njega nema smisla vući po vanjskim pozicijama...
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 9/14/2025 7:22:01 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...