Witam. Jak możesz wyślij mi na BB maila skile do reprezentacji na C i PF, bo trenuje pod klub mojego Centra ala PF.
Zgłosiłem się w między czasie do selekcjonera U-21 jako pierwszy kontakt taki informacyjny i poprosiłem o kontakt scauta, ale najwyraźniej olali moją gwiazdę, więc oficjalnie i bez żalu ja oleję ich reprezentację U-21. Skoro scaut nawet nie ma ochoty się odezwać, aby przedyskutować temat przyszłościowo, to chyba ten scauting jest do dupy oficjalnie to napiszę. Mój center rozwija się multiskilowo, ale chyba repry U-21 to nie interesuje i wolą mutantów, choć ponoć czytałem gdzieś na forum, że czas myśleć perspektywicznie czyli multiskilowo.Oddałem głos na Leszka, ale chyba się oficjalnie pomyliłem. A chodziło mi tylko o kontakt scauta i chwilę rozmowy na temat przyszłości...Skoro zatem scaut repry i ich selekcjoner ma to w d...to ich problem. Pytam zatem ciebie co by cię interesowało poza skilkami podkoszowymi u C lub PF.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie...
Przyjaźnie nastawiony na problemy reprezentacji już nie U-21 ale dorosłej...skoro u-21 ma to w dupce... :))))
Pozdrawiam scauta tej repry...
Jeśli nic o tym nie wie ów scaut - czytaj pytaj selekcjonera U-21 :)))
A tyle było szumy, że chcą o mistrza walczyć, a ja tylko o kontakt scauta poprosiłem buuuuuu...