BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.119 in reply to 169021.118
Date: 1/14/2011 10:08:27 AM
Overall Posts Rated:
5454
Φίλε Mamuwalde καλησπέρα.

Είδες να αναφέρω πουθενά κάποιο όνομα και συγκεκριμένα το δικό σου;

Θα σου θέσω ενα ερώτημα μιάς όμως αναφέρθηκες σε μένα,και θέλω αν είναι δυνατόν να μου απαντήσεις με το χέρι στήν καρδιά.
Δεν έχω πείρα στο forum όπως είπα και έτσι είναι,δεν ξέρω κανένα,ας υποθέσουμε λοιπόν οτι μπαίνεις για πρώτη φορά να παίξεις και τυχαία μπαίνεις στο forum των εκλογών,διαπιστώνεις εσυ δηλαδή οτι δεν υπάρχουν χωρισμένα στρατόπεδα και μαχαιριές κάτω απο το τραπέζι; δηλαδή κατά τη γνώμη σου ολα κυλάνε αγγελικά και δεν υπάρχει κανένας δύσπιστος και κακοπροαίρετος;
Αν αυτό νιώθεις τότε υπάρχει πρόβλημα η δικό μου η δικό σου κατανόησης των πραγμάτων.
Ακόμα να προσθέσω κάτι τελευταίο γιατί θα σκάσω αν δεν το πω.

Βαρέθηκα εδω και 4-5 μέρες να ακούω εγω πρόσφερα στήν Εθνική,εγω έκανα,εγω έδιαξα,εγω δεν έφυγα ο τάδε εγκατέλειψε...
Ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροί...δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου αν αναλάβει κάποιος την Εθνική και δεν του πάνε τα αποτελέσματα απο έλειψη εμπειρίας η γκαντεμιάς όπως θέλει κανείς ας το πεί...αν προσπαθεί και αποτύχει,απέτυχε,υπογράφει κανένας έμπειρος μήπως οτι θα πάει την Εθνική καλύτερα απο πρίν;;;
το κατακριτέο και μεμπτό θα είναι αν αποτύχει κάποιος απο αδιαφορία.
Μην ξεχνάμε οτι είναι ενα on-line παιχνίδι και το ξανατονίζω...μη τραγικοποιούμε τόσο τα πράγματα.
Δεν τελειώνει η ζωή αν αναλάβω π.χ εγω και αποτύχω...ούτε σταματάει το buzzer beater να υπάρχει.

This Post:
00
169021.120 in reply to 169021.118
Date: 1/14/2011 10:11:07 AM
Overall Posts Rated:
112112
Τώρα μάλιστα. Αυτό ακριβώς περίμενα από σένα όταν σου εξέφρασα την επιθυμία μου για μεστό λόγο.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.122 in reply to 169021.117
Date: 1/14/2011 10:30:47 AM
Overall Posts Rated:
112112
Μάτζιος. Μεγάλο κεφάλαιο. Παίκτης που δέσποζε στις πρώτες θέσεις του global forum με τους πιο κακοπροπονημένους παίκτες.
Πλέον με 130 σύνολο χαρακτηριστικών βρίσκεται στην τρίτη θέση των Ελλήνων παικτών, πίσω από Κουφοντίνα και Φιλιπακόπουλο.
Πονοκέφαλος απίστευτος το που θα τον βάλω να παίξει. Πονοκέφαλος που συζήτησα πολλές φορές θυμάμαι με τον Τυφώνα.
Δεν έχει την περιμετρική άμυνα για τριάρι, δεν έχει το ριμπάουντ για τεσσάρι. Κι αυτή η εμβέλια τον καθιστά ανίσχυρο σε τρέξε και πρίνσετον. Συμφωνώ πως ψηλό με τέτοιο χειρισμό και πάσα δεν έχουμε, αλλά είναι σαν να έχω έναν PG με 12 χειρισμό και 17 ριμπάουντ. Όταν είδα πως ξεκίνησες να τον δουλεύεις, τότε τον πήρα πάλι. Να πω πως ο Μάτζιος είχε 10 ριμπάουντ, ο Μαρτίου τον πήγε 12 και αυτό είναι προς τιμή του. Αν είχε 3 λιγότερο χειρισμό και 3 παραπάνω ριμπάουντ, τότε θα μιλάαμε για άλλο παίκτη.
Εύχομαι για το καλό της Εθνικής μας, αν αναλάβεις, να σου βγει το παιχνίδι με τον Μάτζιο τεσσάρι, αλλά φοβάμαι πως θα έχουμε double score στα ριμπάουντ.
Πλέον το 15 στα βασικά ενός ψηλού δεν εγγυώνται καν ότι θα βρει θέση στο ρόστερ της Εθνικής μας, όχι ότι θα παίξει κιόλας.
Άσε που με την είσοδο του Γλινάτση και του Κακλαμανάκη, ο Μάτζιος δεν έχει πλέον θέση για μένα στο ρόστερ.
Πάνω σε αυτό είχε βασιστεί και μία παλαιότερη προσωπική μας συζήτηση, όταν σου εξέφρασα καλοπροαίρετα, σε διαβεβαιώ, κάποιες ανησυχίες μου για οικονομικά θέματα τη φετινή σεζόν.
Όσο αναφορά με τα Εμιράτα, ήταν το μεγαλύτερο βατερλώ μου από όλα τα παιχνίδια μου και τις 4 σεζόν. Είμαι πεπεισμένος πια πως αν είχα επιλέξει σπρώξιμο, θα το είχα αποφύγει. Για να ξέρετε κιόλας, εκεί είπα πως δεν θα κατέβω υποψήφιος φέτος. Ντράπηκα πάρα πολύ και το είχα γράψει και στο φόρουμ.
Τι να το κάνω το 14 στο εσωτερικό σκοράρισμα που βγάλαμε ή το 15!!! που βγάλαμε σε επόμενο παιχνίδι, όταν η ήττα αυτή μας καταδίκασε όλη τη χρονιά?

This Post:
00
169021.123 in reply to 169021.120
Date: 1/14/2011 10:33:10 AM
Overall Posts Rated:
7070
Δε νομίζω ότι προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις δυστυχώς άλλοι γράφουν ανακρίβειες.Εγώ αναφέρθηκα στο team που ασχολούνταν με την Εθνική,δεν αναφέρθηκα ποτέ στο όνομα σου.Τώρα μου λες ο κατζα ήταν μόνος μετά ήταν με τον λύγκα μετά είπατε εσύ κ ο ματσας την άποψη σας όποτε με μπερδεύεις.Ξαναλέω αναφερόμουν στο team που ασχολούνταν με την Εθνική χώρις να αναφέρω ονόματα,είτε αυτό σημαίνει μόνο τον κατζα είτε κ καποιον άλλο που δε μπορώ να γνωρίζω.
Όσο για το αν θα μιλήσουμε για τακτική ή θα το αφήσουμε για άλλο θέμα κ αυτό σχετικό είναι.Το νήμα λέγεται national team debate thread μπορούμε να μιλήσουμε για ό,τι μας απασχολεί.Το 12 rebound φαντάζει πολύ μικρό δηλαδή απέναντι στο 15 κ το 18?Δυστυχώς όμως η μηχανή λαμβάνει υπόψιν το rebound όλου του team.Eύκολα καλύπτεις τη διαφορά με guards που έχουν ενα rebound της τάξης του 7 αντί για τα 1 και 2 που βλέπουμε.Καλώς η κακώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για τις τακτικές στο παιχνίδι αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δε μπορούμε να τις συζητήσουμε και πρέπει κατευθείαν να αρπαζόμαστε.

Message deleted
This Post:
00
169021.126 in reply to 169021.125
Date: 1/14/2011 10:53:28 AM
Overall Posts Rated:
7070
Αυτό είναι καθαρά άποψη σου στην πραγματικότητα οι διαφορές στη βαρύτητα που παίζει το rebound στις διάφορες θέσεις είναι πολύ μικρότερες.Μια ομάδα με 7,7,11,12,17 βγάζει καλύτερο ριμπάουντ απο την 1,4,11,15,17 που λες εσυ.
Αυτό που λες για τα τέρατα έχει να κάνει με την προσωπική μου άποψη για το παιχνίδι.Ο καθένας επιλέγει αν θέλει να έχει 5 παίκτες με 800κ μισθους ή 8 με 600 ή 12 με 700.Δε καταλαβαίνω τι πας να μου χρεώσεις.

This Post:
00
169021.127 in reply to 169021.126
Date: 1/14/2011 10:57:21 AM
Overall Posts Rated:
112112
11 ριμπάουντ στο 3άρι? Τι νομίζετε ότι έχουμε? Να σας στείλω το national pool να μου τους βρείτε?
Εκτός αν εννοείται να βάλω PF στη θέση 3 και να ρισκάρω με το 9-10 στην περιμετρική του.

This Post:
00
169021.128 in reply to 169021.127
Date: 1/14/2011 11:01:39 AM
Overall Posts Rated:
7070
Κατζα αυτά είναι απλά νούμερα για να συγκρίνουμε.Πηρα το 1,4,11,15,17 του ματσα και το εκανα 7,7,11,12,17 για να καταλάβετε τι λέω.Αν θες λέμε πχ ότι το 1,4,7,15,17 είναι χειρότερο από το 7,7,7,12,17.Αυτό εννοώ.

Advertisement