Kedves Kapitányjelöltek!
Szeretném megtudni:
- a 6os edzős projekt megvalósíthatóságával kapcsolatban milyen konkrét elképzeléseitek vannak?
Már a kezdetektől jó ötletnek tartottam és szívesen részt is vennék a projektben.
- a jelenleg is működő kémprogram fejlesztésén nem gondolkodtok?
Fontosnak tartanám az ellenfelek feltérképezésénél a "naprakész" játékos információkat.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Hajrá magyar NT!
1. Dzsevasz hozta létre annak idején a 6-os edzős programot. Remélem, hogy közösen majd tudjuk tovább vinni, egyik oka volt annak, hogy megkértem, hogy legyen stábtag nálunk, mert a kapcsolataira ehhez szükség van. A célja nem csak NT, ezt itt talán már érintettük valahol, profitálhat belőle mindkét válogatott csapat. Amint azt már említettem, egy kicsit mintha háttérbe szorult volna a dolog, fel szeretném frissíteni. Remélem, hogy a mentorprogramon keresztül is sikerül majd toborozni ehhez vállalkozó kedvű tulajdonosokat. Lerágott csont, de említsük meg még egyszer, hogy túlhaladtunk azon a koron, amikor 5-ös edzővel hatékonyan lehetett válogatottra játékost edzeni. Szerintem már a középmezőny sem dolgozik a tehetséges játékosai esetében ötössel, nemhogy az élmezőny.
2. A kémprogramot én hívtam életre a jelenlegi formájában. Megy is benne elég szépen a játékosok gyűjtögetése. Nem tudom, hogy mit értesz naprakész információ alatt, más lehetőséget nem tudok az ellenfél játékosainak feltérképezésére, mint az átigazolási piacot. Azért mégsem kopogtathatunk be a tulajdonosokhoz, hogy légyszi mondd már meg, hogy néz ki a spíler. Eddig nekem hasznos volt, könnyen sorba rendezhető csapatok szerint. Ezen nem szívesen változtatnék, mert olyan dologhoz, amiről úgy gondolom, hogy megfelelően működik, nem gondolnám, hogy szükséges hozzányúlni.